Στη ζωή δεν τα κατάφεραν να είναι μαζί κι έτσι η σχέση τους, που έμεινε για μεγάλο διάστημα μυστική, κατέληξε σε χωρισμό. Το ζευγάρι που υποδύονται όμως στη δημοφιλή σειρά Big Bang Theory καταλήγει όμως στα σκαλιά της εκκλησίας κι έτσι οι Johnny Galecki και Kaley Cuoco έζησαν ως Leonard και  Penny αυτό που δεν έζησαν ως … οι εαυτοί τους: τη στιγμή του γάμου.

Κάποιες φορές η ζωή μιμείται την τέχνη κι άλλοτε καταλήγει ως μια εναλλακτική εκδοχή της κι έτσι, σε μια ειρωνική πτυχή της καριέρας τους στην υποκριτική βρέθηκαν να παντρεύονται, κάτι που δεν τους συνέβη στη ζωή, παρά τον δεσμό τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail στο επεισόδιο της σειράς που άνοιξε τη σεζόν στο CBS, οι δύο πρώην στη ζωή βρέθηκαν να παντρεύονται και να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, καθώς το Big Bang Theory μπαίνει στον 10ο κύκλο του.

Η 30χρονη και ο 41χρονης είχαν σχέση στη ζωή το 2008 και το 2009, με το μεγαλύτερο μέρος της να παραμένει κρυφό. Όπως είχε πει η Cuoco το 2010, η σχέση αυτή ήταν «τεράστιο κομμάτι της ζωής της και κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτή».

Με πολλή τρυφερότητα είχε αναφερθεί στην 30χρονη και ο πρώην αγαπημένος της λέγοντας πως «δεν είναι μια πρώην, είναι κομμάτι της ζωής μου».The Big Bang Theory - 10x01 - Penny & Leonard's 2nd Wedding