Ενθουσίασαν και με το παραπάνω την νεανική σκηνή του 42ου φεστιβάλ της ΚΝΕ οι Onirama που τραγούδησαν το βράδυ της Παρασκευής, στον χώρο των ΑΤΕΙ.

Το αγαπημένο ποπ συγκρότημα της νεολαίας ανέβηκε στην νεανική σκηνή του Οδηγητή (πήρε την θέση των Imam Baldi που ήταν να έρθουν αρχικά) και με τα τραγούδια του, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ο τραγουδιστής και performer του συγκροτήματος των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, έχοντας για ακόμα μια φορά μια δυναμική εμφάνιση πάνω στη σκηνή, χορεύοντας, τραγουδώντας και επικοινωνώντας με τον κόσμο απογείωσε το κοινό.

Ταυτόχρονα, έκανε τα νεαρά κορίτσια που ήταν κάτω, να παραληρούν από τον ενθουσιασμό, ενώ ανέβασε κάποια πάνω στη σκηνή, βάζοντας τα να χορεύουν και ενσωματώνοντας τα με το όλο live. 

Από κοντά βέβαια ήταν και οι υπόλοιποι του συγκροτήματος, με τον μπασίστα να κάνει πλάκα με το κοινό και να αποτελεί έμπνευση πειραγμάτων για τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και τον κιθαρίστα να δίνει ένα ροκ χαρακτήρα στην όλη βραδιά, δείχνοντας έναν ιδιαίτερο δυναμισμό με την ηλεκτρική του κιθάρα.


Onirama live στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Πάτρα


Σε γενικές γραμμές οι Onirama επιβεβαίωσαν αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι ίσως το πιο δυναμικό και επικοινωνιακό συγκρότημα της ελληνικής ποπ σκηνής, κάνοντας υπέροχα και γεμάτα ένταση live.

Πριν από τους Onirama, πάντως, την νεανική σκηνή του 42ου Φεστιβάλ Οδηγητή της ΚΝΕ άνοιξαν τα μέλη του χορευτικού του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, ενώ ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα, επίδειξη μαχητικών αθλημάτων και συναυλία νεανικών συγκροτημάτων της Πάτρας.

Το patrasevents.gr βρέθηκε στον χώρο του ΑΤΕΙ στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και παρακολούθησε την συναυλία των Onirama, μιλώντας μαζί τους στα backstage, μετά το live τους.
42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Πάτρα - Backstage με τους Onirama