Κώκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη
Δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’αρχινήσει...

Το πρωί του Σαββάτου 1η Οκτώβρη, στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών... θα σας πούμε παραμύθια!
Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι πρωί του Σαββάτου 1η Οκτώβρη 2016 θα αρχινήσει το Λαϊκό Παραμύθι για τους μικρούς μαθητές του.

Η νηπιαγωγός, ειδικευμένη στην αφήγηση και συγγραφή λαϊκών παραμυθιών, Κατερίνα Γκούτη, θα ταξιδέψει τα φυντάνια μας στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Τα παιδιά μέσα από έναν ευχάριστο, ανατρεπτικό, βιωματικό και διαδραστικό τρόπο θα οδηγηθούν στην περιπλάνηση των Λαϊκών Παραμυθιών αναδεικνύοντας τις αξίες, τα ήθη, τα έθιμα και τα ιδανικά του τόπου μας. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων στο Λαϊκό Παραμύθι, θα δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να αναπτύξουν τον προφορικό και τον γραπτό τους λόγο, να δημιουργήσουν ήρωες, να τους δώσουν ζωή και να αναδείξουν πάνω τους, τις ανάγκες, τα θέλω τους και τις λύσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα αυτή δράση στο «Λαϊκό Παραμύθι» παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην γραμματεία του Λυκείου ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση http://www.lepatras.gr/view.php?artid=592.
Επίσης κάνοντας κλικ στην διεύθυνση http://www.lepatras.gr/view.php?artid=58 θα βρείτε πληροφορίες για το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα των δράσεων του Λυκείου.

Μια φορά και έναν καιρό...γιατί το ταξίδι του παραμυθιού στον χρόνο και στην ιστορία τώρα αρχίζει... !!!