Δράκοι έτοιμοι να βγάλουν φωτιά, αναμένεται να πλημμυρίσουν σύντομα τον κόσμο της PLAYMOBIL! Η εταιρεία παιδικών παιχνιδιών PLAYMOBIL ανακοίνωσε σήμερα επίσημα, τη συνεργασία της με την DreamWorks Animation, για τη νέα σειρά παιχνιδιών "Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας", η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017. Για πρώτη φορά, η προϊοντική γκάμα του 2017, περιλαμβάνει σετ παιχνιδιών εμπνευσμένα από την αγαπημένη σειρά ταινιών. 

Η ιστορία του νεαρού Βίκινγκ, Ψάρη και της φιλίας του με έναν δράκο, εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και αμέσως αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, τόσο για το πρωτότυπο σενάριο όσο και για τα δυνατά μηνύματα.  Προσβλέποντας σε ένα ευρύτερο κοινό αγοριών και κοριτσιών μεταξύ 3 με 11 ετών, το "Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας" βρίσκεται μέσα στο top 10 των ισχυρών brands της Dream Works Animation. Ο φανταστικός κόσμος των παιδιών παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα παιχνίδια PLAYMOBIL, που αγαπιούνται από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. 

Η νέα σειρά με τους Δράκους της PLAYMOBIL, θα αποτελέσει αγαπημένο παιχνίδι για όλους τους fan του Ψάρη, του Φαφούτη και τη φυλή δράκων του Μπερκ, φέρνοντάς τους κοντά στους αγαπημένους τους ήρωες. Η PLAYMOBIL, γνωρίζοντας καλά τη σημασία της φαντασίας και εναλλαγής ρόλων στο παιχνίδι, δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λεπτομέρεια κατασκευάζοντας διασκεδαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών PLAYMOBIL, οι 7,5 εκατοστών χαρούμενες φιγούρες θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, εκπαιδεύοντας όλους τους αγαπημένους μας δράκους! 

Η Silke Heincrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PLAYMOBIL δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το "Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας" μέσα από τα παιχνίδια PLAYMOBIL. Η επική αυτή ιστορία, με τους αξιαγάπητους χαρακτήρες και τα μαγικά σκηνικά, θα ενθαρρύνουν τη φαντασία των παιδιών, στα παιχνίδια ρόλων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την DreamWorks  Animation, καθώς απευθυνόμαστε στα ίδια κοινά και πιστεύουμε ότι οι Δράκοι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fan μας και παράλληλα θα προσκαλέσουν ακόμα περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα των παιχνιδιών PLAYMOBIL." 

Γιαπερισσότερεςπληροφορίες:

PRogressive

Strategy | Communication | Reputation Management

Δάφνη Τριανταφύλλου

210 7247300 | 6949 061377 | [email protected]