Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (19/09/2016) στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

Τα αίματα άναψαν, όταν ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στο θέμα με τα διαβόητα «βοσκοτόπια», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το έβαλε μέσα στην κυβέρνηση το έτερο κόμμα. Εδώ δεν συνεννοείστε μεταξύ σας για την αλήθεια επί θεμάτων εντιμότητας, έρχεστε να τα πείτε τώρα σε εμάς. Εδώ σας είπε γίδα resort».

Φανερά εκνευρισμένος, ο κ. Φάμελλος απάντησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Είναι αστείο με υποθέσεις να κάνουμε πολιτική, όπως επίσης δεν δέχομαι πολιτική σε αυτό το επίπεδο που συζητάμε σοβαρά να χρησιμοποιούν κοινές εκφράσεις όπως “σανό”. Αυτό απεικονίζει ακριβώς τη δική σας άποψη για την πολιτική».

«Γιατί δεν κάνετε ένσταση επί του διαγωνισμού», είπε προς τον κ.Λοβέρδο ο κ.Φάμελλος και συνέχισε: «Γιατί δεν κάνατε τόσα χρόνια διαγωνισμό κ. Λοβέρδο; Γιατί δεν είχατε τα κότσια τα πολιτικά να κάνετε διαγωνισμό; Τώρα που κάναμε διαγωνισμό το ένα σας μυρίζει, το άλλο σας βρωμάει».

«Όχι, δεν περνάνε τα ψέματα πια. Τέρμα το σανό», ανταπάντησε ο Λοβέρδος.

«Ωραίο επίπεδο. Σας αφήνω στους τηλεθεατές. Κάνετε σόου στην τηλεόραση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.