Εκεί που αναμέναμε να "ξεπηδήσει" το καλοκαίρι, το 5o Κitesurf Festival, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα δίνοντας χαρά τόσο στους αθλητές που συμμετείχαν όσο και σε όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στο Δρέπανο.

Από το Σάββατο το πρωί και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής η καρδιά του Kitesurf στην Ελλάδα, χτυπούσε στο Δρέπανο της Πάτρας!

Ένα αρκετά φιλόδοξο φεστιβάλ που παρά τις δυσκολίες που προέκυπταν το προηγούμενο διάστημα –λόγω καιρού περισσότερο, έγινε με επιτυχία και φυσικά συμμετοχές από όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Μεγάλες ήταν οι μάχες και φέτος, καθώς το επίπεδο των αθλητών ανεβαίνει με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό θέαμα που παρακολούθησαν άπαντες από την παραλία.


Πέρα από τους αγώνες, τα αποτελέσματα των οποίων θα αναρτήσουμε σε νεώτερο κείμενο, θα πρέπει να αναφερθούμε στην άψογη διοργάνωση του festival.

Με στόχο κανείς να μην μένει με τα χέρια σταυρωμένα, οι διοργανωτές και τις δύο ημέρες του kitesurf festival φρόντισαν με παράλληλες δραστηριότητες, κεράσματα και ενημέρωση για τα θαλάσσια αθλήματα να κρατούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Sup, Windsurf και Yoga ήταν κάποια από αυτά, ενώ φυσικά έγιναν και γνωριμίες μεταξύ των αθλητών που αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις γύρω από το σπουδαίο αυτό άθλημα.

Για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιαστήκαμε και χαρήκαμε που ένα από τα καλύτερα kitesurf events της Ελλάδας γίνεται στην Πάτρα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στα social media: