Είμαστε έτοιμοι για μια πολύ μεγάλη βραδιά πολεμικών τεχνών. Το “NoMercy 5” ανοίγει ουσιαστικά την αγωνιστική σεζόν για το χώρο μας και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθούν συναρπαστικοί αγώνες», δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Μάριος Μπαρμπάτσας, ο KruMario. 

Αντίστροφη μέτρηση για το «NoMercy 5», μια διαφορετική και πολύ γεμάτη βραδιά πολεμικών τεχνών. Με 20 δυνατούς αγώνες, 3 πολεμικών τεχνών, κικ μπόξινγκ, Κ1 και μουάι τάι, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (17/09), στο κλειστό «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, με ώρα έναρξης τις 18:00. 

Ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι 20 αγώνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από το πρόγραμμα όμως είναι κάποιες συναντήσεις που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, όπως:

  • το ματς του πολύ δυνατού Κώστα Αλεξόπουλου με τον Χρήστο Σαλατά που επιστρέφει
  • η παραδοσιακή μάχη μουάι τάι με τον Μαλικούτη και τον Super Man Chai με σκοινιά δεμένα στα χέρια
  • ο αγώνας της κορυφαίας ελληνίδας Thai fighter Φανής Πελούμπη που κάνει την μεγάλη επιστροφή της στην Ελλάδα, μετά από σειρά νικών στο εξωτερικό, απέναντι στην εξαιρετική Filippa Correia, από την Πορτογαλία
  • η συνάντηση του Usman Mohammad που επίσης επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του απόλυτα υγιής, αντιμετωπίζοντας τον Rui «Pitbull» Briceno, επίσης από την Πορτογαλία.
  • ο αγώνας του έμπειρου Levan Guruli με τον πολύ δυνατό Μάριο Πασάι

Στην κάρτα αγώνων υπάρχουν επίσης πολλά δυνατά ματς όπως της Ιώ Καρπουζλή και την Θεοδώρα Φωτίου,  ο Γκιόργκι Πετανιάν με τον Σίμο Κατσούλα, ο Τίμο Μίσσα με τον Στέλιο Κέντζο, η μάχη του Άγγελου Γιακουμή που έκλεισε την περασμένη σεζόν εξαιρετικά φορμαρισμένος και θα βρει τώρα απέναντί του τον Άγγελο Αγγελή. Και πολλά ακόμα συναρπαστικά ματς.