Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενόψει του διημέρου εκδηλώσεων μνήμης για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται δράση για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 11 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πάτρας αναφέρει τα εξής: "Στις 18/9/13 στο Κερατσίνι πέφτει νεκρός απ΄το μαχαίρι του Ρουπακιά ο Π.Φύσσας. Στα χρόνια που ακολούθησαν αντιφασίστες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας έδωσαν τούς δικούς τούς αγώνες με σκοπό να εξαλείψουν κάθε μορφή ρατσιστικής απειλής και έκφρασης. Συγκεντρωσεις,πορείες,αποκλεισμοί,επιθέσεις και παρεμβάσεις απέδειξαν περίτρανα πως δεν θα δοθεί ούτε ένα μετρό γης στους δολοφόνους του Παύλου την στιγμή που η δίκη παρωδία τς Χ.Α. έδειχνε πως το πλάνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για νομοθετική αντιμετώπιση του φασισμού έπιανε πατο. Κάτι απολύτως φυσικό αφού όλες οι κοινωνικές κατακτήσεις δεν κερδήθηκαν σε δικαστικές αίθουσες άλλα σε καθημερινούς αγώνες.

Σήμερα έχοντας το προσφυγικό στο προσκήνιο εμφανίστηκε μια μεγάλη διαδικασία θέσμισης και πραγμάτωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλα τα επίπεδα διαχείρισης του κόντρα στην ανικανότητα των αριστερών κυβερνώντων να προσπαθήσουν έστω να προτείνουν λύσεις που δεν θυμίζουν τους προκάτοχους τους. Όλη αυτή η διαδικασία δημιουργίας με τις τόσες δομές που γέννησε ξεπέρασε κατά πολύ τον διαχειρηστικό της ρόλο αποτελώντας συνάμα μια ευρύτερη πρόταση για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η μεγάλη επιχείρηση κατά των καταλήψεων με την πλήρη στήριξη της εκκλησιάς και τους φασίστες φυσικά να παιζουν και παλι τον ρολο τους με μικροεπιθεσεις σε αυτοοργανωμενες δομές στέκια και καταλήψεις με τελευταια την επίθεση στην Νοταρά 26. Η απάντησή είναι μια. 

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ ΚΥΡ/ΙΑΚΗ 18/9 ΣΤΙΣ 18.00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ"