Μια φορά και έναν καιρό ήταν μαι όμορφη πριγκίπισσα που αγάπησε έναν θαρραλέο ιππότη...

... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Κάπως έτσι δε θα ήθελες να ζήσεις και εσύ το παραμύθι; Δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα... και το έκαναν. Και τώρα; Επέλεξες το γαμπρό, την εκκλησία, το νυφικό, δε νομίζεις πως είναι ώρα να επιλέξεις και το μέρος της γαμήλιας δεξίωσης;

Γι' αυτό το θέμα δε χρειάζεται να ψάξεις και πολύ, εμείς σου έχουμε την πιο παραμυθένια λύση που ακούει στο όνομα Miyora! Βέβαια και το ξέρεις, σαφώς έχεις πάει έστω και μία φορά σε αυτό το μαγαζί.

Λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσεις τη δεξίωση του γάμου σου.


Δεν είναι μόνο η τοποθεσία του, ακριβώς εκεί που ''σκάει'' το κύμα, ούτε ο καταπράσινος κήπος του με τους φοίνικες και τα πανύψηλα δένδρα του, δεν είναι ούτε οι εκλεκτές γεύσεις και το άψογο service... είναι όλα αυτά μαζί! Γιατί όσο περίεργο και αν ακούγεται, όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν σε ένα μόνο μαγαζί, αρκεί να είναι το Miyora!

Υπάρχει καλύτερος οιωνός από το να ξεκινήσετε το ταξίδι στην καινούρια σας ζωή σε ένα τόσο όμορφο μέρος; Να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν, να αγναντεύετε μαζί με τον άνθρωπό σας το απέραντο γαλάζιο του Πατραϊκού, σχεδιάζοντας τη δική σας πορεία και να απολαμβάνετε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της ζωής σας;

Σαφώς και δεν υπάρχει!


Ο χώρος του είναι απεριόριστος, όπως απεριόριστη πρέπει να είναι και η φαντασία σας, ώστε να συνθέσετε το καλύτερο σκηνικό γι'αυτή την ιδιαίτερη στιγμή σας.

Μη χάνετε λοιπόν καιρό, το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και εσείς προλαβαίνετε, αν κάνετε το γάμο σας λίγο πιο φθινοπωρινό, να κλείσετε την ημερομηνία που θέλετε στο ιδανικότερο μέρος γι'αυτό το σκοπό, στο Miyora!

Θα το βρείτε: Παραλία Πατρών, Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου 44 ή στο τηλέφωνο 2610-522910.