Ακυρώθηκε για 2η φορά η συναυλία της Μαρινέλλας – Ρέμου – Νικολόπουλου που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτεμβρίου…

Την έντονη δυσαρέσκειά τους, εξέφρασαν και οι θαυμαστές των καλλιτεχνών μέσω facebook που ποστάρουν φωτογραφίες με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, εκτός Πατρών και ζητούν να μάθουν τι συνέβη για ακόμα μία φορά.

Όπως αναφέρουν δε άνθρωποι της δουλειάς που έχουν ασχοληθεί με την διοργάνωση εκδηλώσεων, δεν χωρούσαν δύο μεγάλες συναυλίες στην πόλη. Την ίδια μέρα, 14 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Χαρούλης θα είναι στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και η προπώληση δείχνει μια συναυλία sold out.

Από την άλλη η εμφάνιση της Μαρινέλλας του Ρέμου και του Νικολόπουλου ήταν πολυαναμενόμενη για ένα άλλο κοινό που είχε προμηθευτεί εισιτήρια από την ανακοίνωση της πρώτης ημερομηνίας κιόλας στις 6 Ιουλίου.

Η όποια «προχειρότητα» της διοργάνωσης δεν έμεινε ασχολίαστη από κανέναν άνθρωπο του χώρου. Κάποιοι μάλλον με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να δουν τις διαθέσεις του κοινού στο 90’ και από την προσέλευση να κρίνουν το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι.

Η σελίδα των φανς του Αντώνη Ρέμου στην Πάτρα "επεσήμανε":

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 14/9, ΣΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ 14/9!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ.... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Αυτό που μένει να δείξει το κοινό της πόλης, είναι το αν συγχωρεί τέτοια γεγονότα με αναβολές και ματαιώσεις και μια λογική που έχει να κάνει και με την οικονομική κρίση που χτύπησε τόσο τα μεγάλα φεστιβάλ και τα θέατρα όσο και τις συναυλίες και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Βέβαια έτσι δεν σέβεσαι το κοινό σου αλλά την τσέπη που θα βάλει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια.