Στην Πάτρα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο Δημήτρης Κυρσανίδης, ο πρωταθλητής του Sandorini Art of Motion της Red Bull, δίνοντας το παρών σε ένα event που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, γεμάτο θέαμα, parkour και free running.

Πρόκειται για το DK's Tour of Motion, τον μεγάλο διαγωνισμό της Red Bull, που φέτος θα περάσει από τέσσερις πόλεις της χώρας, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα και την Αθήνα. Στην Πάτρα το event θα ξεκινήσει στις 4 με 5 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνει πιθανότατα στο στέκι των φίλων του parkour, στην πλατεία Τριανταφύλλη.

Στο πλαίσιο του event θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός freerunning, με τους Πατρινούς παρκουρίστες να είναι σε θέση ετοιμότητας, αφού οι νικητές θα κερδίσουν εισιτήρια για να πάρουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό του art of motion που θα γίνει στην Σαντορίνη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μαζί με τους σημαντικότερους παρκουρίστες του κόσμου και να συμμετάσχουν σε μία γιορτή που σίγουρα θα είναι για αυτούς μία εμπειρία ζωής. Όπως καταλαβαίνει κανείς η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι μεγάλη.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι βέβαια είναι μικρότεροι των 18 θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει μαζί με την δήλωση συμμετοχής τους, την υπογραφή του κηδεμόνα τους."I FREERUN THE WORLD" - DK