Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας σας προσκαλεί στην διήμερη παράσταση του την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12/09 στο Royal Theater με τίτλο "Πρόσεξε τι θα πεις... θα σε κάνω τραγούδι".

Με την ευκαιρία αυτή πάνω από 600 χορευτές – τριες, μικροί και μεγάλοι, θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους μέσα από την διαδικασία επαφής - εκπαίδευσης & εκμάθησης του λαϊκού μας χορού στις σύγχρονες συνθήκες ζωής.


Για τις δύο παραστάσεις θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 1000 κουστούμια ενώ το κοινό πρόκειται να δει περιοχές που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε περιοχές από την Κρήτη, την Ανατολική Ρωμυλία, την Νάουσα, αλλά και λαϊκές χορογραφίες με την υπογραφή του Χρήστου Γιαννόπουλου.

Η παρουσία των πολιτών της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα είναι για όλους τους συντελεστές επιβράβευση των προσπαθειών τους αλλά και δύναμη για την συνέχεια της δύσκολης πορείας τους, μέσα από τα δημιουργικά μονοπάτια της ερασιτεχνικής δημιουργίας.


Ενδυματολογική επιμέλεια: Πολυγένης Δημήτρης - Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα
Μουσική επιμέλεια: Νικολακόπουλος Ανδρέας
Επιμέλεια παρουσίασης περιοχών: Σέρβου Κατερίνα - Φέκα Αγγελική
Κείμενα - Αφήγηση: Μαγιάκης Γιώργος
Αφίσα: Θεοδωρακόπουλος Βασίλης
Διαχείριση ιστοσελίδας: Καραδήμας Δημήτρης
Υπεύθυνη παιδικού χορευτικού: Ζαρνάβαλου Σταυρούλα
Γενική επιμέλεια: Χρήστος Γιαννόπουλος


Να σημειώσουμε πως η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ η ώρα έναρξης και για τις δύο μέρες έχει οριστεί στις 20:30.