Δυνατές στιγμές, έντονα συναισθήματα και (ήδη) ανυπομονησία για την επόμενη συνάντηση!

Τα τελευταία χρόνια, η Νατάσσα Μποφίλιου, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο της μουσικής. Ο κόσμος σιγοψιθυρίζει τα τραγούδια της, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της, στις συναυλίες και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. 

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια μαζί με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο παρουσίασαν την ξεχωριστή "Βαβέλ" στα Παλαιά Σφαγεία και "πλημμύρισαν" με μελωδίες όλη τη πόλη.


Σε έναν κατάμεστο χώρο, σύστησαν στο κοινό τα νέα τους τραγούδια, τα οποία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αγαπήθηκαν πριν καν δισκογραφηθούν.

Φυσικά, δεν έλειψαν και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου, όπως το "Μέτρημα", το "Εν λευκώ", το "Σ' έχω βρει και σε χάνω" και πολλά άλλα κομμάτια τα οποία έχουμε λατρέψει, καθώς και επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών. 

Μία μοναδική και επιτυχημένη συναυλία, από αυτές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας κατέκλυσαν από νωρίς τα Παλαιά Σφαγεία, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά μια σπουδαία ερμηνεύτρια που σε κάθε εμφάνισή της καταχειροκροτείται και αποθεώνεται.Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες συναυλίες του καλοκαιριού!

Ο φωτογραφικός φακός της Νικόλ Λουκίδη ήταν εκεί και αποτύπωσε όλα τα συναισθήματα που έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου να νιώσει το Πατρινό κοινό.

Μερίδιο ευθύνης γι' αυτή τη τόσο υπέροχη συναυλία έχει και η Break Event (Bίβιαν Μοθωναίου-Γεωργακάκη, Μάνος Γεωργακάκης) που πάντα φέρνει στην πόλη, τα καλύτερα.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: