Αρχίζουν από αυτό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου οι εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά στο Πολύεδρο.

Κάθε Σάββατο από τις 10:30 το πρωί έως και τις 12:30 το μεσημέρι,τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με φαντασία και κέφι, χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία υλικών, να γνωρίσουν πολλές και διαφορετικές τεχνικές, να συνεργαστούν με συγγραφείς, εικαστικούς, μουσικούς, να αγαπήσουν τα βιβλία και τις τέχνες, να παίξουν, να εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν, με έμπειρους εμψυχωτές.

Συνεχίζοντας την παράδοση, που ξεκίνησε το 1981, με την έναρξη της λειτουργίας του, το Πολύεδρο, οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά, με άποψη , ποιότητα και πληθώρα εκδηλώσεων.

Ο νέος κύκλος εκπαιδευτικών δράσεων θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2017.

Αυτό το Σάββατο,  με θέμα,  «Θησαυροί του Καλοκαιριού» θα δουλέψουν μαζί με τα παιδιά η Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα και η Χρυσάνθη Νικολοπούλου!

Κοχύλια, βότσαλα, ξύλα, τα βιβλία που διαβάσαμε, τα έργα που δημιουργήσαμε, οι φωτογραφίες που βγάλαμε, οι στιγμές που θυμόμαστε, θα αποτελέσουν το υλικό για να παίξουμε και να φτιάξουμε το καλοκαιρινό βιβλίο αναμνήσεων.

Σας περιμένουμε με τους δικούς σας θησαυρούς! 

Ο κήπος του Πολύεδρου υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για χαλάρωση, πρωτότυπες δημιουργίες, παιχνίδι, ζωγραφική, παραμύθια, δροσιστικούς χυμούς ή μυρωδάτους καφέδες και διασκέδαση!