Μπορεί ο κύκλος των διακοπών για τους περισσότερους να έχει κλείσει αφού μπήκαμε και επίσημα στο Φθινόπωρο όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Σεπτέμβρης δεν ενδείκνυται για παραθερισμό και διασκέδαση.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως τα νερά αυτή την εποχή είναι πιο ζεστά από ποτέ ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν να πάρουν τώρα την άδεια τους και αυτό γιατί επικρατεί περισσότερη ησυχία που δεν συναντάει κανείς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στον αντίποδα τώρα υπάρχουν και οι πιο... hot κατηγορίες ανθρώπων που διαλέγουν το πότε θα πάνε διακοπές με γνώμονα τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Ένας από αυτούς είναι και ένας γνωστός Πατρινός ο οποίος έχει φύγει τις τελευταίες ημέρες για διακοπές όχι γιατί του αρέσει το Φθινόπωρο αλλά από ανάγκη.

Βλέπετε ο εν λόγω κύριος πέρυσι είχε κάνει αίσθηση και αρκετό... θόρυβο στο κρεβάτι του με αποτέλεσμα να του γίνονται αλλεπάλληλες παρατηρήσεις από τους ενοίκους αλλά και από το προσωπικό στο ξενοδοχείο που διέμενε αφού τον έβρισκε το ξημέρωμα να κάνει... τα δικά του και μάλιστα με το "volume" στην διαπασόν.

Έτσι και αυτός καταλαβαίνοντας εν μέρει τα παράπονα των υπόλοιπων παραθεριστών αλλά και μη θέλοντας να σταματήσει το αγαπημένο του... σπορ αποφάσισε φέτος να φύγει για διακοπές αυτό το διάστημα, που σίγουρα θα έχει λιγότερο κόσμο στα ξενοδοχεία άρα και κατά συνέπεια λιγότερα παράπονα, σε νησί του Ιονίου.

Μάλιστα ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μας, ο οποίος είναι περιζήτητος στους γυναικείους κύκλους της Πάτρας, πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του αποδεικνύοντας πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα αλλά μάλλον τον... ανανεώνει.

Αρκεί να έχει κάποιος τα... προσόντα για να τον κρατήσει ζωντανό.