Έχει διαπρέψει στα ελληνικά γήπεδα αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού. Αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας και τα κατάφερε. Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον χώρο του αθλητισμού αλλά από ένα άλλο πόστο, εκείνο του ραδιοφωνικού παραγωγού. Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος αποκτά δική του αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου στον Σπορ Fm, έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο. Η εκπομπή θα ονομάζεται «Ντεμοτεχνείο».

Η ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα εκπομπή:

«Στα 20 χρόνια της πορείας του, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό και παίζει πάντα φουλ επίθεση. Γι’ αυτό θα έχει στο ρόστερ του και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αντισυμβατικές και ροκ προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του.

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την εκπομπή "Ντεμοτεχνείο"!»