Για ακόμα μία χρονιά η Ζάκυνθος αποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό για τη διοργάνωση του διαγωνισμού του Bar Flair School που αφορά τους bartenders.

Ο διαγωνισμός Ζante flair Open προσέλκυσε συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο που διαγωνίστηκαν σε μια σκηνή επάνω στην θάλασσα.

Εκεί και ο «δικός» μας Χρήστος Τζιμίκος που από την Πάτρα βρέθηκε στο νησάκι Cameo κοντά στον Λαγανά και εντυπωσίασε με το ταλέντο του, στο flair bartending.

Κατέκτησε την 2η θέση πράγμα δύσκολο ακόμα και αν δεν πρόκειται για την κορυφή, αφού η Ελλάδα έχει να πάρει το «χρυσό» σε αυτόν τον διαγωνισμό περίπου 6 χρόνια.

Ο Χρήστος με εμπειρία στο να χαρίζει show πίσω από τα μπαρ, έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς και έχει διακριθεί στους περισσότερους από αυτούς!


Ο διαγωνισμός ήταν διήμερος και πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Αυγούστου…

Οι διασημότεροι bartenders του κόσμου διεκδίκησαν τον τίτλο του καλύτερου και το χρηματικό έπαθλο, όμως μόνο ένας έφτασε στην κορυφή, ο Κοutaro Mabuchi από την Ιαπωνία.

Ο Πατρινός Bartender γιόρτασε τη νίκη του μαζί με την «χρυσή» δεκάδα από όλον τον κόσμο, ενώ με εντυπωσιακά τρικ και τεχνικές δεξιότητας στην δημιουργία των κλασικών και πρωτότυπων κοκτέιλ άφησε το πλήθος που παρακολούθησε εντυπωσιασμένο και ανυπόμονο για του χρόνου.

Να σημειώσουμε πως είναι ένα φεστιβάλ το οποίο απαρτίζεται και από παράλληλες δράσεις που πραγματοποιείται στο νησί του Ιονίου από το 2005!


Zante Flair Open 2016 Teaser