Έφτασε η ώρα που πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ήδη κάποιοι έχουν στ' αυτιά τους τον ήχο από το πρώτο κουδούνι.

Κάθε χρόνο η ίδια αγωνία, η ίδια λαχτάρα και η ίδια ανυπομονησία... Να πάμε να αγοράσουμε τα καινούρια σχολικά!

Ήδη τα ''πρωτάκια'', αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν σταμπάρει την τσάντα που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν, εκείνα τα περίεργα μολύβια και τα στυλό που κάτι έχουν στην κορυφή, την κασετίνα τους σε όλων των ειδών τα σχέδια και πολλά άλλα.

Και μη νομίζετε πως θα πάτε μακριά για τις σχολικές σας αγορές ή ότι χρειάζεται να πάτε σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να τα βρείτε. Όχι βέβαια, δίπλα σας είναι αυτός ο σχολικός παράδεισος.

Ναι, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην Κανακάρη 185! Το ξανθό κοριτσάκι που κάνει συνέχεια Μπιζζζ; Εκεί, θα μπείτε στο Μπιζζζ toys!

Μπορούν όλου του κόσμου τα σχολικά να χωρέσουν σε ένα μόλις μαγαζί; Άμα κάνετε μία βόλτα από το αγαπημένο κατάστημα μικρών και μεγάλων, θα καταλάβετε πως μπορούν.


Τσάντες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες αγοριών και κοριτσιών, κασετίνες σε φανταστικά σχέδια και χρώματα ή... και σετάκι με την τσάντα, παγουρίνο και θήκες κολατσιού για να τρέφονται σωστά τα νηπιάκια μας.

Μολύβια, τετράδια, ξύστρες και στυλό... και θα γίνει το διάβασμα διασκέδαση!

Και αν ρωτάτε αν μπορούν να συνδυαστούν ποιότητα και προσιτές τιμές, η απάντηση βρίσκεται στο Μπιζζζ toys!

Επιπλέον, διαθέτει τα καλύτερα και πιο ασφαλή υλικά για παιδιά, με αξεπέραστη ποιότητα και ασύγκριτες τιμές. Κάντε μία βόλτα στην αγορά και θα καταλάβετε τι εννοούμε.


Όλα αυτά -κυριολεκτικά- στην πόρτα σας, καθώς το Μπιζζζ toys διαθέτει και e-shop, μέσα από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε τα σχολικά της αρεσκείας σας και να φτάσουν σε χρόνο μηδέν και σε άριστη κατάσταση στο σπίτι σας. Έτσι απλά! Κάνοντας μόνο μία διαδικτυακή περιήγηση.

Μην αργείτε λοιπόν, γιατί αν περιμένετε την τελευταία μέρα, σίγουρα θα θέλετε νουμεράκι προτεραιότητας. 

Κάντε μια βόλτα στο Μπιζζζ toys και θα νοιώσετε και εσείς, πάλι παιδιά!

Back to school! Back to Μπιζζζ toys!