Μπροστά στις κεντρικές εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στις 16-17 Σεπτέμβρη στο ΤΕΙ Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Σεπτέμβρη αθλητικό camp. Οι δραστηριότητες του camp θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο(Λεωφόρος Πατρών–Κλάους, Κουκούλι) και θα περιλαμβάνουν τουρνουά μπάσκετ 3x3, ποδοσφαίρου 5x5 και βόλεϊ, αγώνα δρόμου 3 χλμ, σκυταλοδρομίες(4x400), διαγωνισμoύς ποδοσφαίρου-μπάσκετ και επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων.

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στο Θεατράκι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά δικαίωμα για τους πολλούς», όπου θα παρουσιαστεί η μπροσούρα των θέσεων του ΚΚΕ για τη φυσική αγωγή στην εκπαίδευση. Επίσης, πριν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν  επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων.

Η απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες και αθλητές θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτέμβρη στη νεανική σκηνή του φεστιβάλ στο ΤΕΙ Πάτρας.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του camp είναι ελεύθερη. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του camp. Για πληροφορίες σχετικά με το camp και δηλώσεις συμμετοχής δίνονται τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949465268

e-mail: [email protected]

* Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου παρακαλούμε να έχουν κατάλληλο πιστοποιητικό από γιατρό. Για τους μαθητές αποδεκτό γίνεται φωτοαντίγραφο της ιατρικής βεβαίωσης του σχολείου, ενώ για αθλητές φωτοαντίγραφο του δελτίου τους.