Ο 66χρονος βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Jeff Bridges, σε συνέντευξη του στο περιοδικό People στη στήλη «τελευταία φορά που...» με αφορμή τον ρόλο του στο γουέστερν Hell or High Water, που θα βγει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, μιλάει για τη ζωή και για τις συνήθειες στην καθημερινότητα του και με την οικογένεια του και για πρώτη φορά αποκαλύπτει, ότι απήγαγε τη σύζυγο του πριν από 40 χρόνια!

Έπαιξες ένα παιχνίδι… 

Το Pass the Pigs, με τον Josh Brolin, τον Miles Teller και μερικούς άλλους, στα γ«υρίσματα της νέας ταινίας Granite Mountain. Και νομίζω πως κέρδισα!

Κατασκεύασες κάτι…

Με τη σύζυγό μου, Susan, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε από το σπίτι όπου ζούσαμε επί 22 χρόνια. Οπότε ξεσκαρτάρουμε τα πράγματά μας. Η τελευταία προσθήκη στο νέο σπίτι ήταν ένα υπαίθριο τζάκι. Και κατά κάποιον τρόπο σχεδίασα πού να τοποθετηθεί.

Έκανες ένα κομπλιμέντο…

Μία από τις απολαύσεις στα γυρίσματα είναι να βρίσκομαι με το φίλο μου, Loyd Catlett, που με έχει ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές σε πάνω από 60 ταινίες. Πρόσφατα κάναμε φιλοφρονήσεις μεταξύ μας, για το πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλοναλλά και για το πόσο χαρούμενοι είμαστε που ο ένας είναι στη ζωή του άλλου.

Τα παιδιά σου σε έκαναν να γελάσεις…

Μιλάμε συχνά μέσω Face Time και γελάμε πολύ. Έχεις δει αυτούς τους συνδυασμούςμε διαφορετικά πρόσωπα; Η κόρη μου, Hayley, μου έστειλε ένα τρομακτικό συνδυασμό με εκείνη και το αγόρι της.

Ταξίδεψες με το αυτοκίνητο…

Με τη σύζυγό μου οδηγούμε μέχρι το Όκλαντ για να δω τα κορίτσια μου και τα εγγόνια μου. Αλλά πιθανώς το τελευταίο πραγματικό ταξίδι με αυτοκίνητο ήταν και πάλι με τη σύζυγό μου, πριν από 40 χρόνια. Την απήγαγα από τη Μοντάνα και οδήγησα πίσω στο Λος Άντζελες.

Είναι γνωστή άλλωστε, η μεγάλη αγάπη του ηθοποιού για τη σύζυγο του καθώς και σε παλαιότερη συνέντευξη του μιλάει δέος για εκείνη εξηγώντας γιατί είναι μαζί της τα τελευταία 40 χρόνια αποκαλύπτοντας το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους:

«Κάτι άλλο σημαντικό στο να κρατήσεις έναν γάμο -ξέρω θα πείς ότι είμαι τρελός- είναι να απαντάς στο ερώτημα «τι είναι η αγάπη;». Οι λέξεις που μου έρχονται αυτή στο μυαλό είναι ανοιχτό μυαλό, κατανόηση, ευγένεια, καλοσύνη και βέβαια όλα αυτά θέλουν δουλειά. Ολοι έχουμε μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Πρέπει αυτό να το αναγνωρίσεις στον άλλο. Να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας πρέπει να έχει την προσωπική του ιστορία σε κάθε δεδομένη στιγμή. Να ξέρεις ότι ο καθένας έχει την δική του εκδοχή της πραγματικότητας και αυτό να το σέβεσαι».