H Πάτρα υποδέχεται για πρώτη φορά ένα House Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ionio Multi Stage στην παραλία της πλαζ.

Από την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα και για δύο μέρες περισσότεροι από 25 καλλιτέχνες θα ανέβουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage για να παίξουν μουσική στο House Side of The Box Festival.

Θα ακουστούν πάρα πολλά είδη ηλεκτρονικής μουσικής από techno, trap, edm, deep house, tech, progressive μέχρι και afro σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει το κοινό της πόλης πέρα από κανόνες.

Το line up της Παρασκευής περιλαμβάνει το "αφάν γκατέ" της house. Nέους, έμπειρους και πολλά υποσχόμενους djs και παραγωγούς που μας μίλησαν για το σπουδαίο γεγονός!


Spiros Kaloumenos

«Στηρίζω πάντα κάθε σοβαρή προσπάθεια για την ανάδειξη της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας και χαίρομαι όταν γίνονται νέες πρωτοβουλίες με αυτό το σκοπό.

Όταν μου έγινε η πρόταση για να εμφανιστώ στο after party του House Side Of the Box Festival με την υποστήριξη του Cube δεν μπορούσα παρά να αποδεχτώ με χαρά!

Με τους διοργανωτές των Cube parties έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Κοινό γνώρισμα η αγάπη μας για την techno μουσική.

Είναι η τρίτη φορά που θα βρεθώ στην Πάτρα και ανυπομονώ να ξαναζήσουμε τις έντονες στιγμές και την αγάπη που χαρίζει απλόχερα το κοινό της!

Οι techno fans να είναι έτοιμοι για ένα φεστιβαλικό proper techno set.

Σας περίμενω όλους εκεί!»

House Twins

«Συμμετέχουμε γιατί στηρίζουμε events που προωθούν την ελληνική dance σκηνή και είναι απαραίτητο να γίνονται. Από μας να περιμένετε ένα Uplifting EDM set με πολλά δικά μας mash ups και παραγωγές».

George Seragos

«Χαίρομαι που θα βοηθήσω μια τέτοια προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα... Πιστεύω ότι το φεστιβάλ έχει να προσφέρει πολλά στην σκηνή της house. Τα λέμε 10 Σεπτέμβρη στο Ηouse side of the Βox».

Nick Jojo

“Eίναι πολύ ωραίο να παίζεις μουσική μαζί με ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι για την δουλειά τους και την μουσική τους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που συμμετέχω σε αυτό το φεστιβάλ.

Εγώ θα παίξω ένα set με deep και dark ήχους μαζί και κάποιες παραγωγές μου, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον χειμώνα».

Nicolas Dales

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά το F.S.I Dance Festival και το Future Beats θα λάβω μέρος σε ένα ακόμα πάρα πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της χώρας μας festival, το House Side of The Box. Συμμετέχω στο after hours που διοργανώνει το Cube Οfficial και θα έχω την τιμή, να κάνω το closing set του φεστιβάλ!

Συμμετέχω στο festival αυτό γιατί πολύ απλά μου το ζητήσατε! Η Πάτρα και το κοινό της είναι από τα αγαπημένα μου και δεν μου πήρε και πολύ ώρα για να το αποφασίσω!

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι να περιμένετε από έμενα, γιατί ούτε και εγώ ξέρω τι θα παρουσιάσω. Δεν παίζω ποτέ κάποιο έτοιμο set, παίζω αυτό που νοιώθω εκείνη τη στιγμή. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, εγώ θα είμαι αυτός που θα περιμένει από εσάς τη θετική σας ενέργεια, την καλή διάθεση και τη όρεξη σας για χορό! Εσείς απλά να περιμένετε πως θα την αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!

Cu in Patras!»

Arrow

«Συμμετάσχω γιατί είναι από τις λίγες φορές που γίνεται κάτι τέτοιο στην πόλη.

Έχει μεγάλη σημασία για έμενα καθώς είναι από τις σπάνιες φορές που θα ακούσουμε φεστιβαλική μουσική εξωτερικών προδιαγραφών και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω και ακυκλοφόρητα κομμάτια μου!».

Booty Panda

«Συμμετέχουμε γιατί είναι ένα πολλά υποσχόμενο φεστιβάλ με σημαντικά ονόματα. Ξέρουμε ότι η Πάτρα αγαπάει πολύ την ηλεκτρονική μουσική και έχει άποψη και αισθητική.

Από εμάς να περιμένετε ένα δυναμικό edm-trapset με πολλή ενεργεία on stage!»

Mad House

«Συμμετέχουμε στο House Side of the Box γιατί μας κέντρισε το ενδιαφέρον η πρόταση, αλλά και το concept ενός τέτοιου multi-artist festival, μιας και τέτοιες διοργανώσεις δεν γίνονται συχνά.

Εμείς με την σειρά μας θα δώσουμε έναν live "αέρα" στο event, σε ένα ρεπερτόριο που θα έχει house, dance και pop χαρακτήρα. Αγαπημένες μελωδίες και φρέσκα ακούσματα θα συντελέσουν το απόλυτο mainstream ύφος της βραδιάς, από μία ολοκληρωμένη, εξαμελή, live μπάντα».

Hit The Bass

«Για μένα είναι το πρώτο festival στο οποίο θα συμμετάσχω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προσπάθεια των παιδιών να δημιουργήσουν ένα festival/θεσμό, για την Πάτρα και είμαι σίγουρος ότι θα στηριχθεί από τον κόσμο. Κατά κύριο λόγο το set μου θα έχει στοιχεία της Progressive House και της Progressive Trance.

Σίγουρα θα παρουσιάσω και κάποια καινούργια μου κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν από τον Σεπτέμβρη και μετά, όπως και άλλο ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι μαζί με τους House Twins.

Το set μου για πρώτη φορά θα έχει και live performance από μία ανερχόμενη τραγουδίστρια, την Rosano. So.. Cu on the stage».

JMP

«Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι που είναι ξεχωριστό για την πόλη των Πατρών, σε ένα μουσικό meeting με φίλους djs αλλά και το κοινό. Το House Side of The Box Festival είναι σίγουρα μια αξιόλογη προσπάθεια και θα βάλει την δική του πινελιά στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της πόλης, επομένως είμαι χαρούμενος που με τον δικό μου τρόπο θα προσθέσω κάτι σε αυτό.

Αυτό που θα περιμένει κανείς από μένα είναι ένα House/Techno djset δίνοντάς μου την ευκαιρία να δοκιμάσω καινούρια tracks μου, όπως είναι η νέα μας κυκλοφορία με τον συνεργάτη μου Dousk στη Tulipa Recordings (US) που ακούει στο όνομα Idle Up, καθώς και πολλά promos».

Nikki Gonzales - D.Petrocheilos

«Φυσικά θα είμαστε εκεί για να προωθήσουμε τη μουσική και τους ήχους μας και πάνω από όλα να περάσουμε τέλεια».

Alexskyspirit

''Στο house side of the box festival συμμετέχω αρχικά διότι μας έγινε πρόταση ως Cube να αναλάβουμε το after hours κομμάτι με δικές μας επιλογές καλλιτεχνών κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα ως project αλλά και έμενα προσωπικά.

Φυσικά και σαν μονάδα χαίρομαι που παίρνω μέρος σε μια νέα και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας για να ανέβει η ηλεκτρονική σκηνή και με τιμά ιδιαίτερα αυτό. Όπως και να έχει αξίζουν συγχαρητήρια στον δημιουργό αυτού.

Από έμενα να περιμένετε την σεζόν που έρχεται πλήρη αφοσίωση στο cube διότι είναι κομβική χρονιά, events εντός και εκτός Πατρών και ένα νέο εγχείρημα που ξεκινήσαμε με τον φίλο και συνεργάτη μου Spy.K, το Black Audio project'.'

Vanphil

«Είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο που πρέπει να το στηρίξουμε όλοι μας. Τα λέμε Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο House Side of The Box…»

Spy. K.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ τη μουσική μου με το κοινό της Πάτρας, μέσα από ένα διαφορετικό djset με τον Alexskyspirit στο after hours line up του Cube!

Στο προσεχές μέλλον θα ακούσετε τις πρώτες παραγωγές μου καθώς αυτό το διάστημα αφιερώνω αρκετό χρόνο στο studio μου. Όσο αφορά την νέα σεζόν θα με βρείτε μόνιμο κάτοικο Πατρών και resident dj του Cube. Παράλληλα δουλεύουμε μαζί με τον Alex πάνω στο νέο μας project Black Audio».

Velvet Mode

«Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλα τα νέα παιδιά που συμμετέχουν αλλά και γενικά για όλους όσους θα παίξουν στο φεστιβάλ να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να γεμίσουμε τον κόσμο χαμόγελα με την μουσική μας ο καθένας ξεχωριστά!

Ανυπάρχει κάτι που μπορεί να περιμένει κάποιος από εμένα, αυτό σίγουρα θα είναι κάποιες δικές μου παραγωγές μέσα στο Djset μου, που ελπίζω να "περάσουν" στα αυτιά του κοινού!»

Elis M. Feeling - Dim Senses

«Συμμετέχουμε για να μεταδώσουμε θετική ενέργεια στον κόσμο μέσα από την μουσική! Να περιμένετε ένα μελωδικό deep house set!»

 

 

 

 

Bang Squared

«Όταν μας προτάθηκε να παίξουμε στο house Side of the box festival η πρώτη αντίδρασή μας, ή καλύτερα το πρώτο μας feeling ήταν "Ουφ, επιτέλους ένα φεστιβάλ αντάξιο της ηλεκτρονικής μουσικής" της οποίας και παίζουμε!

Όσον αφορά το τι θα περιμένετε από μας, μπορούμε να ανακοινώσουμε πλέον πως θα παρουσιάσουμε το νέο μας κομμάτι το οποίο λίγες μέρες μετά θα κυκλοφορήσει και επίσημα στο beatport, itunes κλπ.

Επιπροσθέτως, το πλάνο που έχουμε ήδη αρχίσει να πλάθουμε ως προς το DjSet μας, διαβεβαιώνουμε πως δεν μπορεί να το φανταστεί ούτε το μέχρι τώρα κοινό που μας ακολουθεί σε αρκετά festivals αλλά και parties εντός και εκτός Πάτρας... So join us on Friday 9/9 House Side of the box festival».

Aris Smoilis

«Εγώ θα είμαι εκεί και θα συμμετάσχω φυσικά εξαιτίας της αγάπης μου για την μουσική. Θα βάλω τα δυνατά μου να κάνω τον κόσμο να περάσει καλά».

SDMS

«Όταν μας έγινε η πρόταση να παίξουμε στο house side of the box festival ομολογούμε πως μας χαροποίησε ιδιαίτερα διότι είναι ένα φεστιβάλ που μπορεί να υποστηρίξει το είδος μουσικής που ακολουθούμε!

Δηλώνουμε ότι μετά από την επιτυχημένη κυκλοφορία του κομματιού CRUEL σε itunes, spotify και beatport έρχεται ακόμα μία που το κοινο του φεστιβάλ θα έχει τη δυνατότητα να το ακούσει πριν καν τα social media! Ως αναφορά το djset, ένα σχετικά καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίδυμο σαν εμάς θα ήταν κρίμα να στερεί σε ένα απ τα "must" πράγματα ενός επιτυχημένου duo!»

Raft

«Μου άρεσε εξαρχής σαν ιδέα το "House Side Of The Box Festival" γιατί είναι κάτι καινούριο για την Πάτρα και χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα συμμετέχω και εγώ με τις μουσικές μου επιλογές.

Το είδος που θα παρουσιάσω θα είναι Tech House με τις καλύτερες μουσικές μου επιλογές του είδους και σας υπόσχομαι πως θα σας ξεσηκώσω!

Catch me playing on day 1 9/9 #House #Side #Of #The #Box #Festival.»

Echonomist

«Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω σε κάθε κίνηση που ανεβάζει το επίπεδο της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής στην χώρα μου!

Έτσι και το house side of the box είναι ένα φεστιβάλ που προσθέτει ένα μικρό λιθαράκι γι αυτό τον σκοπό!»

Chris Jun

«Με γοήτευσε η ιδέα ενός festival στην πόλη μου, καθώς δεν είχε υπάρξει κάτι αντίστοιχο ξανά στο παρελθόν. Τέτοιες κινήσεις αποτελούν βήματα για την "εξέλιξη" και διάδοση της ηλεκτρονικής dance μουσικής και κουλτούρας.

Ως Chris Jun θα κάνω το "άνοιγμα" του after hours μέρους του festival που αναλαμβάνει η ομάδα μου Cube το Σάββατο 10/9... και θα κινηθώ σε tech/techno ήχους».

Gus & Bonso

«Συμμετέχουμε γιατί πιστεύουμε πως θα είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Ποιοτική μουσική και διάθεση για party»!

Deep Head

«Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω σε ένα από τα μεγαλύτερα House festival της Πάτρας. Στο δικό μου Djset θα ακούσετε Deep House με Afro House επιρροές…»

The Mode

«Η συμμετοχή μας σε αυτό το festival πιστεύουμε πως είναι απόλυτα δικαιολογημένη επειδή το show που παρουσιάζουμε έχει οργανωθεί γι αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το festival stage, παρόλο που είμαστε πολύ ευέλικτοι σαν σχήμα και μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε περιβάλλον διατηρώντας μάλιστα την ταυτότητά μας!

Αυτό που θα δείτε από εμάς είναι στην ουσία η άποψή μας καθώς αυτή διαμορφώθηκε σύμφωνα με την εμπειρία μας αλλά και την προσωπική μας αίσθηση για το πως μπορεί ο θεατής να περάσει μια απίστευτη εμπειρία ντυμένη όπως πρέπει με μουσική, χορό, τρέλα, εκκεντρικότητα και στυλ και να του μείνει αξέχαστη!»