Δεν είναι απλά και μόνο ότι τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα, σάρωσαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις αγγίζοντας το 100% της επιτυχίας, αφού όλοι οι μαθητές του κατάφεραν και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι μαθητές των φροντιστηρίων ΚάΠα που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις κατάφεραν να περάσουν στην πλειοψηφία τους στις πρώτες σχολές των επιλογών τους, μπαίνοντας δηλαδή εκεί που ήθελαν και έχοντας πλέον την δυνατότητα για να γίνουν αυτό που έχουν ονειρευτεί.

Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μία αυριανή κοινωνία να έχει στην σύνθεση της, πολίτες, επαγγελματίες και επιστήμονες που αγαπούν και λατρεύουν αυτό που κάνουν αφού έτσι θα μπορέσουν να προσφέρουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν και θα την βοηθήσουν για να γίνει καλύτερη.

Το patrasevents.gr λίγες ώρες μετά από την ανάρτηση των βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων και την οριστικοποίηση της σχολής που ο κάθε υποψήφιος κατάφερε να μπει, μίλησε με τα παιδιά των φροντιστηρίων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠΑ.

Ηλίας Αναστασόπουλος (Σ.Σ.Α.Σ. Ιατρικής - Θεσσαλονίκη)

«Η σχολή που κατάφερα να μπω αποτελούσε και την πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Είναι η σχολή που έχει τα υψηλότερα μόρια στο πεδίο και το γεγονός ότι μπόρεσα να εισαχθώ εκεί μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση αφού νιώθω ότι η προσπάθεια που έκανα δικαιώθηκε στο έπακρο.

Είναι μία σχολή που πιστεύω ότι σου προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια ΚάΠα, τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους γονείς μου που με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα».

Ανδρέας Κάλλιστρος (Μηχανικών Η.Υ. και Πληροφορικής - Πάτρα)

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την σχολή όπου θα φοιτήσω.

Η σχολή αυτή ήταν και η πρώτη μου επιλογή όταν ξεκινούσα την προσπάθεια μου και το γεγονός ότι πέτυχα τον στόχο μου, μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Στην προσπάθεια μου αυτή με στήριξαν οι καθηγητές των φροντιστηρίων ΚάΠα, δίνοντάς μου πολύτιμη βοήθεια, οι καθηγητές του σχολείου και φυσικά οι γονείς μου που ήταν από την πρώτη στιγμή έως στο τέλος, στο πλευρό μου».

Ελευθερία Πούλιου (Αρχιτεκτόνων Μηχανικών - Ιωάννινα)

«Πέτυχα τον στόχο μου και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το ότι κατάφερα να μπω στην σχολή των Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών.

Πέρασα βέβαια στα Ιωάννινα, όμως εύκολα μπορώ να πάρω μεταγραφή στην Πάτρα. Η σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή και ο βασικός μου στόχος όταν ξεκινούσα την προσπάθειά μου για να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις.

Είναι γεγονός ότι με βοήθησε σε πολλά το κλίμα που υπήρχε στο φροντιστήριο ΚάΠα, αφού υπήρχε μεγάλη κατανόηση, χωρίς πίεση και άγχος από τους καθηγητές. Σημαντική στήριξη πήρα και από το σχολείο μου, το 8ο Γενικό Λύκειο Πατρών και φυσικά από τους γονείς μου και την οικογένειά μου».

Καλλιόπη Φουντουκίδη (Αρχιτεκτόνων Μηχανικών - Ξάνθη)

«Η σχολή των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ήταν η πρώτη μου επιλογή στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Πέτυχα έτσι τον στόχο που είχα θέσει και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που είχε η όλη μου προσπάθεια στις πανελλήνιες εξετάσεις. Θα χρειαστεί βέβαια να κάνω μεταγραφή στην Πάτρα, όμως αυτό πιστεύω ότι δεν είναι κάτι δύσκολο.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι πέρασα εκεί που ήθελα και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές στα φροντιστήρια ΚάΠα, το σχολείο μου, τους γονείς και τα αδέλφια μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Το μυστικό της επιτυχίας για τις πανελλήνιες είναι ότι χρειάζεται οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα».

Μίνα Κουλουρά (Μαθηματικών – Πάτρα)

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή η σχολή των Μαθηματικών και το ότι κατάφερα να περάσω και στο Πανεπιστήμιο της πόλης μου, στην Πάτρα, με χαροποιεί ακόμα περισσότερο.

Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου στις πανελλήνιες και από το γεγονός ότι μπόρεσα και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή.
Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια ΚάΠα, τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους γονείς μου που με στήριξαν σημαντικά σε αυτό που έκανα».

Ευγενία Γιαννακοπούλου (Φιλολογίας - Πάτρα)

«Η σχολή της Φιλολογίας στην Πάτρα αποτελούσε και την πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό μου και έτσι μπόρεσα και κατάφερα να πετύχω τον βασικό μου στόχο. Το κλειδί της επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι η καλή ξεκούραση, η αποβολή του άγχους και το ποιοτικό διάβασμα.

Στην προσπάθεια που έκανα είχα αμέριστη συμπαράσταση από τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΚάΠα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό, ενώ είχα και σημαντική στήριξη από το σχολείο και τους γονείς μου».

Δήμητρα Σοφία Τριλίβα (Φιλολογίας - Πάτρα)

«Ήταν μία από τις πρώτες μου επιλογές η εισαγωγή μου στην σχολή της Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων, αφού μπόρεσα και μπήκα, σε μία από τις κυριότερες σχολές που ήθελα.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς μου, είχα σημαντική στήριξη από τους καθηγητές στα φροντιστήρια ΚάΠα, από τους καθηγητές μου στο σχολείο και φυσικά από τους γονείς μου. Τους ευχαριστώ όλους γι' αυτό».

Πέτρος Καγιούλης (Μηχανικών – Πληροφορικής ΤΕΕ Ναύπακτος)

«Κατάφερα και πέρασα τέταρτος στην σχολή Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΕ, σε μία σχολή που ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανα στις πανελλήνιες εξετάσεις και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και στον στόχο που είχα θέσει. Τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια ΚάΠα, τους καθηγητές μου στο 7ο ΕΠΑΛ και φυσικά τους γονείς μου και την οικογένειά μου».

Θόδωρος Οικονόμου (Φυσικής - Πάτρα)

«Η σχολή της Φυσικής ήταν η πρώτη μου επιλογή στις πανελλήνιες εξετάσεις. Κατάφερα έτσι να πετύχω τον στόχο μου και αυτό με αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Δεν υπάρχει πιστεύω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό για να πετύχει κανείς στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο κάθε υποψήφιος χρειάζεται να βρει τον τρόπο του και όλα παίζουν τον ρόλο τους. Εγώ είχα στήριξη από όλους, από τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια ΚάΠα, από τους καθηγητές μου στο σχολείο και φυσικά από την οικογένειά μου».