Οι πρωτιές στις πανελλήνιες εξετάσεις δεν έρχονται μόνο από τα ημερήσια σχολεία, έρχονται και από τα Εσπερινά Λύκεια.

Εκεί όπου η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών αναγκάζεται να πηγαίνει τις βραδινές ώρες σχολείο αφού το πρωί εργάζονται για να βοηθήσουν την οικογένειά τους ή ακόμα και για το χαρτζιλίκι τους.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος που φοίτησε στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας κατάφερε να περάσει πρώτος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής στην Ναύπακτο, στις πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε.

Ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσα από το patrasevents.gr το σχολείο και τους καθηγητές του για την πολύτιμη βοήθεια που του έδωσαν. «Οι καθηγητές του σχολείου μου και ο διευθυντής του είναι καλοί και ασχολούνται αρκετά με τα παιδιά, είναι κοντά τους συνεχώς και τους στηρίζουν σε ότι χρειαστούν.

Ευχαριστώ το σχολείο που με βοήθησε. Φεύγω από εκεί μετά από τρία χρόνια, παίρνοντας μαζί μου αξέχαστες εμπειρίες και έχοντας υπέροχες αναμνήσεις  που πιστεύω ότι θα με ακολουθούν μία ζωή».

Να σημειωθεί ότι πέρα από την πρωτιά του Βασίλη Θεοδωρόπουλου το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας είχε και άλλους τέσσερις επιτυχόντες στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.