Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, εύχεται ολόψυχα σε όσες και όσους πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ-ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ τους (“Η μόρφωση φέρνει όλα τα καλά”. Σωκράτης).

Επιπρόσθετα, σε όλες και όλους που δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο της συνέχισης των σπουδών της στην 3βάθμια Εκπαίδευση, υπενθυμίζει ότι πολλές φορές η προσπάθεια είναι πιο σημαντική από το αποτέλεσμα(“Στη Δύση ο φοιτητής πηγαίνει στον καθηγητή, στην Ανατολή ο μαθητής πηγαίνει στον Δάσκαλο”. Όσσο, Ινδός γκουρού).

Επίσης, συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που ευσυνείδητα-επίμονα και σχολαστικά καλλιέργησαν το πνεύμα των νέων μας (“Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή”. Βίκτωρ Ουγκώ).

Τέλος, ευχαριστεί τους γονείς/συγγενείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά βοηθώντας να ξεπεράσουν και αυτήν τους την δοκιμασία (“Ενώ προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά μας τα πάντα γύρω από την ζωή, αυτά μαθαίνουν τί είναι η   η ζωή”. William Saroyon Αρμενιο-Αμερικανός συγγραφέας).

Ευχή μας παραμένει να έχουμε όλοι υγεία και ευτυχία.