Η επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις έχει γίνει συνώνυμο με τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα, για τους υποψήφιους στην Πάτρα και στην Αχαΐα.

Στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 οι μαθητές των φροντιστηρίων ΚάΠα, έσπασαν κάθε ρεκόρ αφού η επιτυχία των υποψηφίων που κατάφεραν να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση άγγιξε το 100%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 100 και πλέον μαθητές που έδωσαν εξετάσεις στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, μόνο ο ένας δεν μπόρεσε να περάσει σε κάποια σχολή. Όλοι οι υπόλοιποι πέρασαν με επιτυχία και από την Τετάρτη το πρωί όπου και ανακοινώθηκαν επίσημα οι βάσεις των πανελλήνιων εξετάσεων, έγιναν πλέον από υποψήφιοι, φοιτητές.

Επόμενο ήταν η ικανοποίηση των καθηγητών Εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα για τις επιτυχίες των μαθητών τους, σε αυτό το κομβικό στάδιο της ζωής τους, για την βοήθεια που τους έδωσαν στο πέρασμά τους από την μαθητική στην φοιτητική ζωή, να είναι ζωγραφισμένη στα χείλη τους.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης, το κτίριο του Εκπαιδευτικού Ομίλου, στην οδό Κορίνθου, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, γέμισε από χαμόγελα, αισιοδοξία, όνειρα και φιλοδοξίες, στην καθιερωμένη πλέον γιορτή που γίνεται από την διεύθυνση του ΚάΠα.


Οι μαθητές έσπευσαν για να γιορτάσουν μαζί με τους καθηγητές τους την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ ο Διευθυντής του Ομίλου, Χρήστος Καφέζας, εξίσου πανευτυχής για την επιτυχία των παιδιών του που τώρα ανοίγουν τα φτερά τους στον στίβο της ζωής, τονίζει στο patrasevents.gr.

«Είμαστε παραπάνω από ευχαριστημένοι για τα αποτελέσματα που έφεραν οι μαθητές του φροντιστηρίου μας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Η επιτυχία έφτασε το 99%, αφού όλοι οι μαθητές πέρασαν σε σχολές.

Έδειξαν έτσι με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών τους το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που υπάρχει στο φροντιστήριο μας».

Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι η πλειοψηφία των μαθητών πέρασε στις σχολές που είχε βάλει σαν στόχο. Οι επιτυχίες για το φροντιστήριο ΚάΠα προήλθαν από όλα τα πεδία.

Οι μαθητές του εισήχθησαν σε σχολές με ιδιαίτερα υψηλά μόρια, όπως η ιατρική, η φαρμακευτική, σε σχολές παραϊατρικών επαγγελμάτων, αλλά και σε άλλες σχολές διαφορετικών πεδίων όπως σε οικονομικές σχολές, στο παιδαγωγικό, στο φυσικομαθηματικό κτλ. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι στην θεωρητική κατεύθυνση όλοι οι υποψήφιοι – μαθητές τους πέρασαν σε σχολές του Πανεπιστημίου.


Η διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα, με τους καθηγητές του φροντιστηρίου αφού υποδέχτηκαν τα παιδιά στην γιορτή τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία, ενώ ο κ. Καφέζας μιλώντας στο patrasevents.gr τόνισε:

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή σταδιοδρομία στην φοιτητική τους ζωή και αργότερα όταν πάρουν το πτυχίο τους και βγουν στην αγορά εργασίας και στον αγώνα της επιβίωσης να βοηθήσουν με τις γνώσεις που θα πάρουν στο να βγει η χώρα και η κοινωνία από τον κυκεώνα στον οποίο έχει πέσει».