«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Η εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί δικαίωση των κόπων τους και των θυσιών των μαθητικών τους χρόνων και τους ανοίγει νέους δρόμους στη γνώση, στη μόρφωση και στις δεξιότητες, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για την κατάκτηση των στόχων τους.

Όσοι και όσες δεν πέτυχαν τον επιθυμητό στόχο δεν θα πρέπει να ξεχνάνε ότι δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται, αντίθετα οι ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που στάθηκαν άξιοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια των παιδιών.  

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι επιτυχίες των νέων ανθρώπων συνιστούν ελπίδα, ώστε να ξεπεράσει ο τόπος μας τις δυσκολίες. Οι καταρτισμένοι και μορφωμένοι νέοι, οι μελλοντικοί επιστήμονες, οι μελλοντικοί επαγγελματίες είναι αυτοί που θα δώσουν νέες προοπτικές προόδου, δημιουργίας και ανάπτυξης στη χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Συγχαρητήρια σε όλους!»