Το καλοκαίρι, κακά τα ψέμματα, σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και είναι η ώρα να το διαδεχθεί το φθινόπωρο, η εποχή που πέφτουν οι πρώτες βροχές, κιτρινίζουν τα φύλλα και... ανοίγουν τα σχολεία!

Τώρα ήρθαμε στο θέμα μας! Καινούρια σχολική χρονιά σημαίνει, τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια και... πονοκέφαλος για τους γονείς.

Όχι πια! Πλέον αυτό το δύσκολο έργο το αναλαμβάνει το Mπιζζζ toys!


Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το μικρό σας ''επιστήμονα'' και να κάνετε μία βόλτα από την Κανακάρη 185, στην Πάτρα!

Εκεί θα συναντήσετε ένα ξανθό κοριτσάκι, το οποίο αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει και να σας δείξει του κόσμου τα σχολικά είδη σε ένα μόλις μαγαζί!

Τσάντες για μικρές κυρίες με πρωταγωνίστρια την Έλσα από το Frozen αλλά και διάφορα άλλα παραμυθένια σχέδια, τσάντες για τους δραστήριους μπόμπιρες με τον Spiderman, το Superman και όχι μόνο!

Κασετίνες και μολύβια σε απίθανα σχέδια και χρώματα!

Τσάντες και τσαντάκια για τα μικρά παιδάκια, που έχουν πάνω τους Hello Kitty και ζωάκια!

Παγουρίνο από Minions και χίλια δύο σχέδια, αλλά και θήκη για κολατσιό, επειδή πρέπει να προσέχουμε τι τρώνε τα παιδιά μας.

Και μη νομίζετε πως αν είστε από 14 χρονών και πάνω δε μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, στο Μπιζζζ toys έχουν και ''σοβαρές'' τσάντες, μονόχρωμες και κάθε είδους αντίστοιχα σχολικά είδη.


Για ξεκούραστες και εγγυημένες αγορές σχολικών ειδών, ξέρετε που να απευθυνθείτε!

Μπιζζζ toys, για ποιότητα, ποικιλία, άριστη εξυπηρέτηση και ασύγκριτες τιμές!

Θέλει κάτι άλλο ένα γονιός για να ευτυχισμένος αυτές τις ημέρες που έρχονται; Θέλει κάτι άλλο ένα παιδί για να ξεκινήσει με τον πιο κεφάτο τρόπο το ταξίδι του προς τη γνώση;

Η απάντηση και στα δύο είναι... Όχι!

Η απάντηση και στα δύο είναι Μπιζζζ toys... και με e-shop, για όσους βρίσκονται μακριά ή προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές!Δείτε περισσότερες φωτογραφίες