Θυμάστε την Χιλιανή ηθοποιό Juanita Ringeling και το ντοκιμαντέρ του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού Canal 13 για το Πατρινό Καρναβάλι;

Εμείς εδώ δεν ξεχάσαμε τίποτα από τα δύο. Ούτε την πανέμορφη ηθοποιό που εμφανίστηκε ενθουσιασμένη από τα όσα έζησε στο Πατρινό Καρναβάλι, μπαίνοντας στις παρελάσεις και μιλώντας με τους καρναβαλιστές, ούτε το ντοκιμαντέρ που στην ουσία αποτελεί μια διαφήμιση της αχαϊκής πρωτεύουσας στο εξωτερικό.

Το ντοκιμαντέρ έχει και δεύτερο βίντεο, με ακόμα περισσότερη Πάτρα. Στο δεύτερο βίντεο η Juanita μιλάει με γνωστούς Πατρινούς επιχειρηματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας, κάνει βόλτες στο κέντρο της καρναβαλικής Πάτρας, πηγαίνει σε καταστήματα, χορεύει με τον κόσμο και για.. κερασάκι στην τούρτα, τι νομίζετε ότι κάνει;

Φοράει το μαγιό της, πηγαίνοντας στην θάλασσα με το βανάκι που έδωσε στο συνεργείο του σταθμού ο Δήμος Πατρέων για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ και ετοιμάζεται να μπει στον παγωμένο Πατραϊκό, μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Δείτε το δεύτερο part του ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού καναλιού της Χιλής που βρήκε στην Πάτρα, ένα από τα ωραιότερα καρναβάλια του κόσμου. Άρα πέτυχε τον σκοπό του!


carnaval de patras grecia parte 2