H Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Mercedes-Benz C-Class της κατασκευαστικής σειράς 205 (τελευταία γενιά).

Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία  Βιομηχανίας η ανάκληση περιλαμβάνει 261 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 18/08/2014 έως 13/05/2016, στα οποία θα μπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει µια διαρροή καυσίμου. Σε περίπτωση που το καύσιμο διαρρεύσει στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.