Οι Χιλιανοί είναι ένας λαός που αγαπάει τον ελληνικό πολιτισμό και λατρεύει την Ελλάδα.

Τον περασμένο Μάρτιο λοιπόν ταξίδεψε στην Πάτρα το τηλεοπτικό συνεργείο του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού της Χιλής Canal 13, κάνοντας ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ, με άρωμα ελληνικού πολιτισμού και Πατρινού καρναβαλιού.

Όπως είχε γράψει το patrasevents.gr, στόχος του Χιλιανού καναλιού και του αφιερώματος ήταν να εντοπίσει τα καλύτερα καρναβάλια του κόσμου.

Η παρουσιάστρια του ντοκιμαντέρ, η πανέμορφη Χιλιανή ηθοποιός, Juanita Ringeling, βρέθηκε αρχικά στην Αθήνα και στον Παρθενώνα, μίλησε με ανθρώπους του πολιτισμού και στη συνέχεια υλοποιώντας τον στόχο της εκπομπής, βρέθηκε σε  ένα από τα καλύτερα καρναβάλια της Μεσογείου.

Στην Πάτρα και στο Πατρινό καρναβάλι της...

Η ηθοποιός και το συνεργείο της έζησε από κοντά όλες τις εκδηλώσεις του, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα αξιοθέατα της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η εκπομπή προβλήθηκε, με την όμορφη ηθοποιό να δηλώνει ενθουσιασμένη από την εμπειρία που έζησε, μπαίνοντας στις μεγάλες παρελάσεις, μιλώντας με τους Πατρινούς Καρναβαλιστές, υπό τους ήχους του Ζορμπά που παίζουν στο ντοκιμαντέρ σαν μουσική υπόκρουση.  

Το τηλεοπτικό συνεργείο της Χιλής προβάλει έτσι την Πάτρα, το καρναβάλι της και τον ελληνικό πολιτισμό στην Χιλή και γενικότερα στον κόσμο της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ: