Ένας από τους ομορφότερους τόπους για να περάσουν τις διακοπές τους όσοι προτιμούν το ελεύθερο κάμπινγκ είναι ο γειτονικός Καϊάφας, στην Ηλεία.

Πρόκειται για ένα μέρος που συνδυάζει το δάσος και την παραλία, το πράσινο και το γαλάζιο αλλά και την σκιά των δέντρων με την εκπληκτική χρυσαφένια αμμουδιά.

Είναι ένας ιδανικός χώρος που επιλέγουν κάθε καλοκαίρι όσοι αγαπούν την φύση και το ελεύθερο camping αφού τα συνδυάζει όλα.

Μπάνια στην «χρυσή» αμμουδιά του Καϊάφα, συνδυασμένα με την ομορφιά του δάσους και της λίμνης, δημιουργούν ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο που όσοι αγαπούν την φύση θέλουν να ζήσουν από κοντά και να γίνουν ένα με αυτό.

Κατασκηνώνοντας εκεί με τις σκηνές τους, κάνοντας τις πιο εναλλακτικές διακοπές, μέσα στο δάσος, δίπλα στην θάλασσα, με φόντο την απέραντη λιμνοθάλασσα του Καϊάφα.


Όσοι όμως θέλουν να πάρουν και μία μικρή γεύση από πολιτισμό θα πρέπει να αναφερθεί ότι η όμορφη Ζαχάρω με τα γραφικά ταβερνάκια είναι αρκετά κοντά και φυσικά χρησιμεύει και για ανεφοδιασμό.

Το ελεύθερο κάμπινγκ για όσους το λατρεύουν είναι ο καλύτερος τρόπος για διακοπές κοντά στην φύση, χωρίς παράλληλα να ξοδέψουν πολλά λεφτά, μακριά από άσκοπα έξοδα και πολυτέλειες.

Kαι σίγουρα ο Καϊάφας είναι ο ιδανικότερος τόπος για αυτό, ένας φυσικός παράδεισος που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Πάτρα.