Όταν ακούς παραλία και ήλιο, πόδια στην άμμο, ποτάκι στο χέρι και χαλάρωμα που μπορεί να διαταραχθεί μόνο από μερικές νότες καλοκαιρινής μουσικής, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό σαν ηχητικό background είναι η reggae μουσική.

Αυτό λοιπόν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό θα μας το κάνει δώρο το Mirasol, το Σάββατο στις 13 Αυγούστου.

Πώς; Έχοντας σαν special καλεσμένους τους Just Dread και τον Zafayah, τον πιο αξιόλογο καλλιτέχνη της reggae, κατευθείαν από τη Βουλγαρία.

Ποιοι είναι οι Just Dread...

Μας έρχονται από το Αίγιο με ένα και μόνο στόχο, να μοιράσουν -πραγματική- αγάπη στον κόσμο, κάτι το οποίο πρεσβεύει και το είδος της μουσικής που εκπροσωπούν, η reggae. Από το 2014, που ξεκίνησαν την πορεία τους, μέχρι και σήμερα, βρίσκονται σε μία συνεχή δημιουργικότητα, η οποία ετοιμάζεται να αποδώσει καρπούς, καθώς ηχογράφησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album, το οποίο ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του Mirasol.


Ένα ταξίδι η μουσική...

Η μουσική των Just Dread είναι ένα ταξίδι μεταξύ της reggae, της αφρικάνικης κουλτούρας και της Μεσογειακής μελωδικής νοοτροπίας, έχοντας ως βασικό όπλο το στίχο, που στοχεύει στη συνείδηση του ακροατή προσεγγίζοντας τη ψυχή με θετικό τρόπο.

Έτσι λοιπόν, ειρηνικά διακείμενοι πάντα, έρχονται λίγο μετά τις 6 μ.μ. να μας διασκεδάσουν και να μας γεμίσουν ενέργεια και θετική σκέψη, γιατί η reggae μουσική σημαίνει χαρά, χαρά και μόνο χαρά!

Επίσης, σκηνές από το νέο video clip των Just Dread, με τίτλο "Positive", στο οποίο συμμετέχει ο Zafayah, θα γυριστούν στη σκηνή του Mirasol την ημέρα του live. Γι'αυτό φορέστε το πιο θετικό σας χαμόγελο και το... καλό σας μαγιό.

Μη λείψει κανείς... υπάρχει πολλή χαρά και αγάπη εδώ!