Η μουσική «κατέβασε» ρολά κατά έναν περίεργο τρόπο…

Πάνε 2 χρόνια από την ημέρα που υποδεχθήκαμε με ενθουσιασμό αυτή την ιδέα για ένα φεστιβάλ με dance ηλεκτρονική μουσική και μάλιστα συστήσαμε ως μία αντίστοιχη προσπάθεια όπως γίνεται με την Tomorrowland στα ελληνικά δεδομένα βέβαια.

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε πως η τρομερά αυτή φιλόδοξη ιδέα πήγε… άπατη, αφού ο κόσμος δεν έδειξε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Όπως πολλοί θα γνωρίζετε τις τελευταίες ημέρες στην Αρχαία Ολυμπία είχαμε Dreamland Festival, το οποίο βέβαια απέτυχε σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα.

Τι και αν οι djs και παραγωγοί ήταν εκεί από νωρίς; Έπαιξαν για πάρτι τους και για τους λιγοστούς επισκέπτες της Παρασκευής.

Οι φωτογραφίες και τα video που δημοσιεύουμε είναι από το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ 01:00 και 03:00 τα ξημερώματα…


Dreamland Παρασκευή 5/8/2016 www.patrasevents.gr


Παρασκευή βράδυ

Στον χώρο μπροστά στην σκηνή υπάρχουν άνθρωποι που μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού, ενώ λίγο πιο πέρα κάποιοι λίγοι και πάλι προτίμησαν να καθίσουν στο έδαφος, αφού εξαιτίας της έλλειψης κόσμου υπήρξε και έλλειψη κεφιού και διάθεσης.

Τι και αν τα εισιτήρια δόθηκαν άφθονα και μάλιστα και δωρεάν σε κάποιες περιπτώσεις, οι Ηλείοι, οι Πατρινοί και όλοι εκείνοι (γύρω στις 30.000) που το καλοκαίρι του 2014 διασκέδασαν στις όχθες του ποταμού Αλφειού, προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο.

Ίσως το γεγονός πως το 2015 οι διοργανωτές ενεπλάκησαν σε μια μεταξύ τους δικαστική διαμάχη που είχε σαν αποτέλεσμα δύο φεστιβάλ τις ίδιες ημέρες με ίδιο concept, παράλληλη ονομασία και φυσικά με τους djs που συμμετείχαν, χωρισμένους σε 2 στρατόπεδα, να ενόχλησε τον κόσμο. Όπως ενόχλησε και το γεγονός πως κανένα δεν έγινε τελικά.

Μπορεί βέβαια να ευθύνεται και το γεγονός πως από την αρχή υπήρχαν παράπονα για την διοργάνωση τα οποία δημοσιεύτηκαν και στα social media. Φυσικά παίζει ρόλο και η προβολή που κρίθηκε ανεπαρκής ή και τα οικονομικά των Ελλήνων.

Ό,τι και να έγινε το θέαμα ήταν απογοητευτικό. Ειδικότερα για την Παρασκευή. Το Σάββατο λίγο καλύτερα ο κόσμος διασκέδασε στην Dreamland με τη διαφορά πως όλοι αυτοί θα χωρούσαν ακόμα και σε ένα club μεσαίου μεγέθους.


Part 1 Dreamland Παρασκευή 5/8/2016 www.patrasevents.gr

Οι διοργανωτές σχολίασαν το γεγονός και σας παραθέτουμε παρακάτω το σχόλιο τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν επαναληφθεί θα χρειαστεί μια καλύτερη προσπάθεια ούτως ώστε να μην μπει και η ίδια η παραγωγή "μέσα". Όχι τίποτα άλλο, μην στέλνουμε στηρίζοντάς το, άδικα τους αναγνώστες μας σε ένα «υποσχόμενο» φεστιβάλ.


Ace 2 Ace Σάββατο βράδυ