Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών έγινε το Σάββατο 23 Ιουλίου ο γάμος ενός πολύ όμορφου ζευγαριού.

Ο οικονομολόγος πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τρίχας και η φιλόλογος αγγλικής γλώσσας Ιωάννα Χριστοπούλου παντρεύτηκαν παρουσία φίλων συγγενών και εκλεκτών καλεσμένων.

Λαμπεροί και χαρούμενοι δεν σταμάτησαν να δίνουν υπέροχες εικόνες στον φωτογράφο που αποτύπωσε την ευτυχία τους σε φωτογραφίες που θα έχουν να θυμούνται για το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.


Το "παρών" έδωσε πλήθος συγγενών και φίλων καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως ο Κ. Σπαρτινός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ι. Καραγιάννης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Μ. Κάτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, ο Ε. Ντούλες, πρόεδρος ΚΕΑΔ και νυν βουλευτής, ο πρώην Υφυπουργός εξωτερικών Γρ. Νιώτης, η Μ. Μαλιώρη, καθηγήτρια ψυχιατρικής και πρώην ευρωβουλευτής, ο Π. Αβραμόπουλος πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων, ο Μπ. Καραθάνος, πολιτευτής ΝΔ και ο Γ. Αθανασόπουλος διευθυντής φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ζευγάρι πάντρεψαν το ζεύγος Ανδρέα και Βιολέττας Κούρτη και τα αδέρφια Αναστασία και Λυκούργος Λιακάκου, γόνοι του επιχειρηματία Ηλία Λιακάκου και της δόκτορος Ελισάβετ Γράψα.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν τόσο οι γονείς της νύφης, Διονύσης Χριστόπουλος, επ. αντίπροεδρος εφετών και Πηνελόπη Λαμπούση, όσο και του γαμπρού, Ορέστης Τρίχας, πρ. Διευθυντής ΕΣΥ Κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας και Μιμόζα Κόντη.

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα του Γάλλου στα Βραχνέικα, όπου το λαμπερό ζεύγος έλαβε τις ευχές συγγενών και φίλων για "Βίον Ανθόσπαρτον"!

Να ζήσετε!