Πέρα από την χλιδή και την πολυτέλεια που χαρακτήριζαν το απόλυτο event του καλοκαιριού στην Ψαρού της Μυκόνου, ήταν μία ανεπανάληπτη βραδιά αυτή στο «Nammos» με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings να εμφανίζονται στη σκηνή.

Μία ανεπανάληπτη βραδιά για όσους είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν και να την ζήσουν από κοντά. Γιατί πέρα από τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βρέθηκε εκεί, τους πάμπλουτους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που ταξίδεψαν στη Μύκονο μόνο και μόνο για αυτή την βραδιά, εκεί στο «Nammos» ήταν και «κοινοί» θνητοί.

Θνητοί σαν εμάς και εσάς που βρήκαν την δυνατότητα και την ευκαιρία και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία, μία εμπειρία ζωής. Ε, λοιπόν ανάμεσα σε αυτούς τους κοινούς θνητούς μεταξύ Αράβων εφοπλιστών, επιχειρηματιών, celebrities και vips ήταν και μία παρέα Πατρινών που εργάζονται για την καλοκαιρινή περίοδο στη Μύκονο.

Μία παρέα Πατρινών, όπως ο σεφ Βασίλης Φλιάτουρας (γιος παλαιμάχου της Παναχαϊκής), η αθλήτρια Ξένια Αναγνωστοπούλου, η δημοσιογράφος Ειρήνη Αντωνοπούλου και καμία δεκαριά ακόμα άτομα από διάφορα άλλα μέρη που βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο για να εργαστούν.


Όλοι λοιπόν μαζί, εφοπλιστές, πάμπλουτοι επιχειρηματίες, δεκάδες celebrities και τραγουδιστές (βλέπε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό) διασκέδασαν έως το πρωί και είδαν έναν ανεπανάληπτο Αντώνη Ρέμο, αλλά και τους υπέροχους Gipsy Kings που έδωσαν μία άλλη νότα στην βραδιά.

Τα μέτρα προτού μπει κανείς στο «Nammos» ήταν δρακόντεια. Σε περνούσαν μέχρι και από ανιχνευτή μετάλλων. Στη συνέχεια όλα όμως ήταν απόλαυση. Η Ψαρού ήταν γεμάτη από κότερα, τα πυροτεχνήματα έσκαγαν το ένα μετά το άλλο στον ουρανό όταν βγήκε ο Αντώνης Ρέμος στην πίστα, ενώ οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες με το ένα «μπαμ» να διαδέχεται το άλλο.

Η τιμή ξεκινούσε από τα 1.000 (όχι τα μπροστινά τραπέζια) έφτανε τα 3.000 ευρώ (κάπου στη μέση), ενώ υπήρχαν και τα μπροστινά με τους Άραβες που έδιναν έως και 10.000 ευρώ. Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, είχε μια απίστευτη επικοινωνία με το κοινό, ενώ και οι Gipsy Kings άρεσαν αρκετά, ειδικότερα στην παρέα των Πατρινών (τους είχαν δει και εδώ στην Πάτρα) που τους θύμισε κάτι από Πατρινό Καρναβάλι, στην Ψαρού της Μυκόνου.


Οι θαμώνες ήταν από όλα τα μέρη του κόσμου...

Άραβες, Άγγλοι, Ιταλοί κτλ, ενώ μετά το τέλος της βραδιάς ο Αντώνης Ρέμος αφού τους ευχαρίστησε όλους υποσχέθηκε ότι το show αυτό θα συνεχιστεί και ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα.