Λίγες μέρες πριν τη Γιορτή της Μητέρας, τον Μάιο που μας πέρασε, ανακοινώθηκε από φιλική πηγή της Janet Jackson, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Λίγες μέρες μετά η ίδια η Janet, που έγινε 50 ετών στις 16 Μαΐου, ανακοίνωσε  ότι αναβάλει την προγραμματισμένη της περιοδεία γιατί σκοπεύει να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της,Wissam Al Mana. 

«Είμαστε στα μέσα της περιοδείας αλλά προέκυψε μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας», είπε η τραγουδίστρια με βίντεο που ανέβασε στο Twitter. «Είναι σημαντικό να το μάθετε από μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η Janet στους θαυμαστές της και συνέχισε: «Οι γιατροί μου ζήτησαν να ξεκουραστώ. Αλλά εσάς δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Σήμερα, οι παπαράτσι του RadarOnline, απαθανάτισαν για πρώτη φορά την εγκυμονούσα αδερφή του θρυλικού Michael Jackson, στο Los Angeles και οι εικόνες κάνουν το γύρο του πλανήτη. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό το μωρό θα είναι δώρο Θεού.

Δείτε τις εικόνες: