Άνοιξε με πυροτεχνήματα, έκλεισε με βουτιές στη θάλασσα. Ολα όσα έγιναν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό κλαμπ-εστιατόριο στην Ψαρού στη Μύκονο με τσουχτερή είσοδο 500 έως 1.000 ευρώ. 

Η συναυλία, που έγινε πάνω στο κύμα, έρχισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα με τον Αντώνη Ρέμο να καλωσορίζει τους Gipsy Kings επί σκηνής λέγοντάς τους «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου».


Μιάμιση ώρα αργότερα ο ίδιος ανέβαινε στο stage που είχε στηθεί πάνω στο κύμα για να διασκεδάσει τις παρέες που είχαν πληρώσει έως και 1.000 ευρώ ο καθένας για να τον απολαύσουν, ενώ τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα.Τα μπροστινά τραπέζια ήταν γεμάτα Αραβες μεγιστάνες από τα Εμιράτα και το Λίβανο, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον Έλληνα τραγουδιστή ήταν και ο Λεονάρντο Ντι κάπριο με την παρέα του, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το gossip-tv.gr, ο οποίος παρότι κάθισε στα πίσω τραπέζια και δεν αποχωρίστηκε καθόλου την τραγιάσκα του δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.


Όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media η βραδιά έκλεισε με τους θαμώνες να ανεβαίνουν πάνω στο stage και να χορεύουν μαζί με τον τραγουδιστή και ορισμένους εξ' αυτών ενώ η νέα μέρα είχε χαράξει, να πέφτουν στη θάλασσα...