Σήμερα, το πρωί, (28 Ιουλίου 2016), ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής του Νομού Αχαΐας κ. Κωνσταντίνο ΒΟΡΓΙΑ, την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αστυνομίας Πόλεων και Ελληνικής Αστυνομίας «Ό Άγιος Μηνάς» Κα. Ευσταθία (Έφη) ΓΙΑΝΝΙΑ και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας «Ο Άγιος Λεόντιος», κ. ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σε ότι αφορά τις σχέσεις των εν ενεργεία με τους απόστρατους αστυνομικούς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας δήλωσε ότι: « Στη σημερινή συνάντηση μας με τους απόστρατους συναδέλφους μας, συζητήσαμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίσαμε για ακόμη μια φορά την ανάγκη διατήρησης μια σταθερής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των εν ενεργεία και αποστράτων αστυνομικών, η εμπειρία των οποίων και η αγάπη τους για το Σώμα είναι αδιαμφισβήτητα πολύτιμη».