Φορώντας σέξι εσώρουχα φωτογραφίζεται η Mariah Carey για το περιοδικό Complex και το τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου και μιλάει για τις παλιές αγάπες της, τους δύο γάμους αλλά και τον τρίτο που είναι στα σκαριά.

Η ντίβα της ποπ, που τον τελευταίο καιρό, προκαλεί με τις σέξι εμφανίσεις της λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ότι όταν παντρεύτηκε τον Nick Cannon το 2008 δεν περίμενε ποτέ ότι θα κατέληγαν στο διαζύγιο. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω παιδιά με κάποιον και μετά θα χωρίσω» λέει χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια εξομολογείται πως όλα είναι μες τη ζωή και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό μόνο που θα ευχόταν για τα δίδυμα της να μην είχαν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα.

Ο Nick Cannon ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Mariah Carey. Η τραγουδίστρια είχε παντρευτεί με τον μουσικό παραγωγό Tommy Mottola από το 1993 μέχρι το 1998 και όπως αποκάλυψε δεν έψαχνε νέο έρωτα.

Τώρα είναι μαζί με τον δισεκατομμυριούχο James Packer με τον οποίο είναι μαζί κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου τον Ιανουάριο. Η Mariah παραδέχεται ότι έχουν ίδια αίσθηση του χιούμορ και δίνουν ο καθένας στον άλλο τον χώρο που χρειάζεται.