Αγαπά την ξεγνοιασιά των διακοπών, όπως έγραψε σε πρόσφατο ποστ της. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι οι στιγμές που περνά με την οικογένειά της και φορτίζει τις μπαταρίες της και της αρέσει να είναι απλή και χαλαρή.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέκαθεν ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε τα απλά μπικίνι σε χαρούμενα χρώματα και σχεδόν ποτέ δεν τη βλέπουμε να επιλέγει περίπλοκα ή υπερβολικά στυλιζαρισμένα μαγιό, όπως αυτά που προτείνει η φετινή με cut outs, μεταλλικές λεπτομέρειες ή εντυπωσιακές λωρίδες. 


Τα μαγιό της είναι απλά και με κοριτσίστικη διάθεση. Σπάνια θα τη δούμε ακόμα και με μαύρο μπικίνι, καθώς το ροζ σε όλες τους τις αποχρώσεις, αλλά και τα διακριτικά εμπριμέ είναι στις πρώτες επιλογές της. Πολλές φορές μάλιστα τη βλέπουμε να συνδυάζει διαφορετικό επάνω και κάτω μέρος.

1. Τα κλασικά μπικίνι με σουτιέν-τριγωνάκι με κυρίαρχη κάποια απόχρωση του ροζ ή του κοραλλί είναι διαχρονικά αγαπημένη της επιλογή.


2. Συχνά, όπως αναφέρει το faysbook, τη βλέπουμε να συνδυάζει μεταξύ τους διαφορετικά πάνω και κάτω μέρη μαγιό, φροντίζοντας η χρωματική αντίθεση να είναι ένας πολύ όμορφος και χαρούμενος οπτικά συνδυασμός.


3. Τα prints είναι επίσης στην πρώτη θέση των προτιμήσεών της, φλοράλ ή με κάποιο άλλο ιδιαίτερο pattern. Τα μαλλιά της στη θάλασσα είναι πάντα στο φυσικό της σπαστό καθώς είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη θάλασσα και τις βουτιές και ποτέ δεν είναι μακιγιαρισμένη ή στυλιζαρισμένη στην παραλία.


4. Οι περιπτώσεις που θα τη δούμε να φορά σκούρες αποχρώσεις μαγιό είναι εξαιρετικά σπάνιες, παρόλο που της πηγαίνουν πολύ. Επίσης, αποφεύγει τα στράπλες, με λίγες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον στυλιστικό της κανόνα.


5. Μια από τις σπάνιες φορές που επέλεξε ολόσωμο μαγιό...