Στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group , Γιώργος Κούβαρης, τα «Star and Mr GS Hellas 2016».

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές , που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους και θα καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Με μότο «Όταν η Ομορφιά έχει Άποψη» , τα «Star και Mister G.S Hellas 2016», κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά εκτός από λαμπερή έχει και άποψη.

Όπως και τα προηγούμενα 6 χρόνια έτσι και φέτος την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι των Τεχνών, των Γραμμάτων, των επιστημών , της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν και της ναυτιλιίας , μιάς που φέτος η χρονιά αφιερώνεται στο Αιγαίο Πέλαγος , και στην Ελληνική Θάλασσα!

Ένα σημαντικό κομμάτι αποτέλεσε η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείτο από επιφανή πρόσωπα όπως:

1. Σταυρούλα Νικολάου (Παγκόσμια επίτροπος καλλιστείων)

2. Αθανασία Κοφινιώτη (STAR GS HELLAS 2014-3η Πρέσβειρα Ειρήνης 2015)

3. Γιώργος Λεβεντάκης (Πλοιοκτήτης)

4. Ανθή Βούλγαρη (Freddo)

5. Γιώργος Πολυχρονίου (Παρουσιαστής)

6. Κυριακή Κούβαρη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια TAE KWO DO)

7. Γιώργος Αιχμαλωτίδης (Προπονητής σωματικής διάπλασης-Αντιπρόεδρος Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε – MR UNIVERSE )

8. ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας & Miss Young 1984)

9. Μάκης Αποστόλου( Πρόεδρος ΙΩΝΙΚΟΎ)

10. Εξηκίας Τριβουλίδης (Γλύπτης)

11. Έλενα Ταλυς (ιδιοκτήτρια ναυτιλιακής εταιρίας)

12. Παναγιώτης Ρουτσάκος (Αρχιτέκτονας)

13. Άννα Τσιάλτα (ΧΑΙ)

14. Γιάννης Σπανίδης (Ιδιοκτήτης SYLD)

15. Βασιλική Ράγκου (Οδοντίατρος)

16. Αλέξης Καλέργης (Επιχειρηματίας)

17. Κυριάκος Κερανόπουλος (Εκδότης)

18. Αντώνης Γαλάτης ( Διατροφολόγος) 

Η παρουσίαση του διαγωνισμού έγινε από τον Γιώργο Κούβαρη και την διπλά εστεμμένη σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο , την Δομινίκη Κεφαλοπούλου .

Μετά το τέλος της βραδιάς ο κ.Κούβαρης μας δήλωσε τα εξής : «Ως θεσμός, δώσαμε τη δικιά μας μάχη με όπλο την ομορφιά και φυσικά μετά τη χθεσινή βραδιά μόνο νικητές θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ξέχασε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και ήταν μαζί μας για να αναδείξουμε νέες και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού ως θεσμός ανήκουμε επίσημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς. Το μότο του διαγωνισμού μας είναι όταν η ομορφιά έχει άποψη, πράγμα που σημαίνει όταν η ομορφιά μετουσιώνεται σε άποψη, τότε μπορούμε να μιλάμε για γνήσιο ανθρώπινο κεφάλαιο. Η επιλογή των finalist του μεγάλου τελικού ήταν άκρως αυστηρή, γιατί στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο στάτους ομορφιάς αλλά κυρίως ανθρώπους νέους που με αφετηρία την ομορφιά τους είναι σε θέση να προάγουν πολιτισμό έχοντας, ως υπόβαθρο, μια άποψη στηριγμένη σε βάσεις γνωσιολογικές και κυρίως πνευματικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους υποστηρικτές, γιατί σε μια Ελλάδα βαλλόμενη πίστεψαν σε εμάς, και ο καθένας χωριστά με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην επίτευξη των Star και Mr GS Hellas 2016.».

Τα φορέματα των Finalist σχεδίασαν οι July2 (Κωνσταντίνος Στεφάνου και Ιωάννα Ελισάβετ Χριστίδου). Τις ανδρικές εμφανίσεις επιμελήθηκαν οι Αφοί Σπανίδη (Support Your Local Dj’s). Τα μαγιό του τελικού προσέφεραν οι : APPLE για τα γυναικεία μαγιό από τον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MEGA EMPORIO S.A ,ενώ τα αντρικά μαγιό η E.S. COLLECTION . Ενώ τα προϊόντα ομορφιάς ήταν προσφορά από την InGlot .

Make up Artist η Έλενα Δερμετζόγλου μαζί με την Δέσποινα Μαραβέλη , και Leader hairdresser η Γραμματική Κανά (Κομμωτήριο Golden Hair and Nails) , αλλά και τα Ι.Ε.Κ. Ξυνή Γλυφάδας.

Την βραδιά έντυσαν με την φωνή τούς μέσα από special act που ετοίμασαν μόνο για το κοινό των «Star & Mister G.S. Hellas 2016» οι τραγουδιστές : Tζούλι Μασίνο ,Γωγώ Βαγενά , Άντζυ Καρέζη, Νικόλας Αδάμ , Θοδωρής Δημητρέσης , on decks o βραβευμένος DJ Κωνσταντίνος Βούλγαρης (DJ Docta) , εκτός αυτά είχε ετοιμάσει ένα special χορευτικό show η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Κλείνοντας όλα τα μοντέλα πόζαραν στον φακό των απόλυτων fashion photographers Ντίνα Σταματάκου και Μάνθο Γεωργικόπουλο . Ο ήχος και το φώς ήταν από την εταιρεία «Silk Sound» και τον Κύριο Βαγγέλη Πάνου.

Τα 14 κορίτσια και τα 8 αγόρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μαγέψουν με την ομορφιά και την άποψη τους την κριτική επιτροπή ήταν οι εξής :

Κορίτσια: 

Star G.S. Hellas 2016

ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΑΚΑ

2nd Star G.S. Hellas 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΜΠΤΖΟΒΑ

Miss G.S. Hellas 2016

ΝΑΝΣΥ ΠΗΤΤΑ

2nd Miss G.S. Hellas 2016

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ

Miss Young G.S. Hellas 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΧΛΑΚΗ

2nd Miss Young G.S. Hellas 2016

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕΡΤΙΚΑ

Miss Photomodel G.S. Hellas 2016

ΒΙΚΥ ΤΖΙΝΙΕΡΗ

Miss Photogirl G.S. Hellas 2016

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΟΒΑ

Miss Body G.S. Hellas 2016

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΙΣΠΙΝΑ

G.S. Model of the year 2016

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΛΑΝΑΚΗ

Miss CATWALK GS HELLAS 2016

ΆΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

MISS CHARACTER GS HELLAS 2016

ΜΑΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΙΝΗ 

Αγόρια: 

Mr. G.S. Hellas 2016

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΗΣ

2nd Mr. G.S. Hellas 2016

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Mr. Young G.S. Hellas 2016

EVANS GARCIA

2nd Mr. Young G.S. Hellas 2016

ΡΕΝΑΛΝΤΟ ΚΟΔΡΑΣ

Mr. Body G.S. Hellas 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΚΑΚΗΣ

G.S. Model of the year 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Mr. Photomodel G.S. Hellas 2016

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

2nd Mr. Photomodel G.S. Hellas 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ