Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της Ζακύνθου, ο Λεωνίδας Κουτσούκης, περνά δύσκολες ώρες και έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.

Ο παίκτης έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, δίνοντας μάχη για την ζωή του εδώ και ορισμένους μήνες. Ο ποδοσφαιριστής που όσοι τον έχουν γνωρίσει μιλούν για ένα καλό παιδί, με σωστό χαρακτήρα νοσηλεύεται εδώ και έξι μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο Λεωνίδας για να μπορέσει να θεραπευτεί έχει ανάγκη να μεταβεί στην Βοστώνη στις ΗΠΑ, όπου εκεί θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, έτσι ώστε να επιστρέψει υγιής στους δικούς του ανθρώπους.

Χρήματα όμως δεν υπάρχουν και έτσι ο νεαρός έχει την ανάγκη όλων μας ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για τα έξοδα της νοσηλείας του. Ο ίδιος έγραψε στο facebook το εξής κείμενο που ήδη έχει κοινοποιηθεί από πολλούς:

«Με λένε Λεωνίδα Κουτσούκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου ….Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ..

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου για  αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ….!!!».

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.