Παραμένει δημοφιλής γιατί παρατείνει την ζήση μιας σχολής της οποίας η προσφορά στο τραγούδι έχει αξιολογηθεί με κριτήρια όπως τον πόνο, την αγάπη, την εγκατάλειψη και όλα εκείνα τα συναισθήματα του κοινού της.

Η Πέγκυ Ζήνα, ακόμα και εκτός πίστας αποδεικνύει πως είναι μια πολύ χαρισματική τραγουδίστρια που ξεσήκωσε το κοινό της Πάτρας τον βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία.

Κόσμος κάθε ηλικίας ήταν εκεί και τραγούδησε με την ψυχή του αυτά τα λαϊκά κομμάτια που έχει αγαπήσει εδώ και μια 15ετία.

Είχε κέφι η βραδιά! Είχε συγκίνηση και μια χαμογελαστή Πέγκυ, που ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από την καρδιά της για την παρουσία του.


Η βραδιά ξεκίνησε γύρω στις 9:30 με τον Μιχάλη Μόσχο και την Νωαίνα από το Χ-Factor, η οποία ήταν πραγματικά εξαιρετική όπως άλλωστε και ο Μιχάλης.

Η Πέγκυ Ζήνα βγήκε λίγο μετά και τραγούδησε σχεδόν 2,5 ώρες τραγούδια δικά της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, όπως της Χαρούλας Αλεξίου ή του Δημήτρη Μητροπάνου με τον οποίο είχε συνεργαστεί.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας αναφέρθηκε στον Πατρινό στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο στιχουργό.

Οι μουσικοί της ήταν όλοι εξαίρετοι και η αίσθηση της ζεστασιάς στην ατμόσφαιρα υπήρχε από το 1ο λεπτό.


Μαζί της, «αφανής» φύλακας άγγελος ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, αλλά και ο φίλος της Άκης Δείξιμος με τον οποίο συναντήθηκαν μαζί στην σκηνή σε ένα υπέροχο ντουέτο.

Αμεσότητα, απλότητα, συνεχή παρουσία και αποδοχή των τραγουδιών της από τον κόσμο. Αυτά χρίζουν μοναδική την Πέγκυ Ζήνα που συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Παντελή Παππά, αλλά και video: http://www.patrasevents.gr/article/237490-pegki-zina-sta-palea-sfageia-21-07-16#


"Δυό Ψέμματα" Πέγκυ Ζήνα @Παλαιά Σφαγεία Πάτρα 2016


Peggy Zina @Πολυχώρος Πολιτεία Patra 2016


"ΜΑΖΙ ΣΟΥ" ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ παλαιά σφαγεία Πατρα



Πέγκυ Ζήνα/ Συναυλία Πάτρα 21.07.2016 - Δε ξέρω πόσο σ αγαπώ


Πέγκυ Ζήνα /Πάτρα συναυλία 21.07.2016 - Μια είναι η ουσία