Θα είναι ένα όμορφο καλοκαιρινό party που με την πιο αισιόδοξη προσδοκία των διοργανωτών, όσο και των συμμετεχόντων δημιουργών θα αποτελέσει ένα ακόμα επιτυχημένο S.O.L. Festival (State Of Life festival).

Tην Κυριακή 24 Ιουλίου είμαστε προσκεκλημένοι στο Μirasol στην παραλία της Ροδινής!

Το μέσον του καλοκαιριού σηματοδοτεί μια περίοδο που η ένταση δίνει χώρο στην ηρεμία και την απόλαυση των χρωμάτων της Δύσης, τους ήχους του μεσημεριού και τις γεύσεις της εποχής, ένας συνδυασμός που δίνει την αφορμή για να πραγματοποιηθεί ένα ακόμα SOL FEST.

Το Mirasol και η αρμονική του λειτουργία μέσα στην φύση, θα φιλοξενήσουν για ακόμα ένα καλοκαίρι την ημερήσια αυτή πραγμάτωση του εναλλακτικού τρόπου ζωής, μια μέρα αφιερωμένη στον ήλιο, στη θάλασσα και την γαλήνη που σου προσφέρουν, μέσω δραστηριοτήτων που θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί και θα τελειώσουν αργά το βράδυ...


Την έναρξη του φεστιβάλ, το οποίο οργανώνει για ακόμα μία φορά η Alice Stefou, αναλαμβάνει η Πάττυ Πετρόπουλου με το "5Rhythms® /Τhe Way of the wave/ Athens" γύρω στη 13:00.

Απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σώμα και αναπνέουν (ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και ικανοτήτων) ακόμα και αν δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση ή τον διαλογισμό.

Με σύμμαχο μουσικές από όλο τον κόσμο και τα είδη (κλασσική, ροκ, techno, trance, house, world, jazz κτλ), το μάθημα αυτό θα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ελάτε λίγα λεπτά νωρίτερα.

Στον χώρο του Mirasol θα φιλοξενηθούν με τις δημιουργίες τους:

"RBPD" by Νελυ Συραγώ Βεργοπούλου

"ENOEME" by Λία Καστανίδη

"SIDDHARTA" AromaTherapy by Κωνσταντίνος Τσίγκας

"ΠATHOS" handmadejewelry & bags

Ματίνα Γεωργουδή makeupartist

"Hand-Art" Χειροποίητες Δημιουργίες

Εν... Λάδι Φυτικά προϊόντα ελαιολάδου

"Boschvark" Handmade DESIGNED objects

"Elina's Handmade" Πλεκτάμαγιότοπ & αξεσουάρ.

-Θα ακολουθήσει διασκέδαση και party με τους Bandmadara μέχρι αργά το βράδυ!

Το S.O.L. και το Mirasol σας περιμένουν σε αυτήν την εναλλακτική γιορτή από το Σάβατο 23 Ιουλίου με καλή παρέα!