Το πρωί της Κυριακής στις 10 Ιουλίου, αναχώρησε τμήμα της ομάδας του FIGHT CLUB PATRAS με 2 αθλητές για το άθλημα του TaeKwonDo με προορισμό την Κίνα, και συγκεκριμένα στην πόλη Taipei, όπου διεξάχθηκαν οι 50th International Children Games από τις 11-16 Ιουλίου.

Μεγάλη επιτυχία για το πατρινό σύλλογο αφού οι αθλητές του Μιχάλη Κωτσόπουλου έκαναν το 2 στα 2, κατακτώντας δυο ασημένια μετάλλια με τους Φλουσκουνη Χαράλαμπο -45 κιλά και την Κρεμμύδα Μάγια -59 κιλά.

Την 10η μελή αποστολή που έχει οριστεί από τον Δήμο Πατρέων, συνόδευσε ως επίσημος προπονητής ο κ.Κοτσόπουλος Μιχάλης από τον σύλλογο μας καθώς την αποστολή πλαισίωσε και αντιπροσωπία από τον Δήμο.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν και η αποστολή του Taekwondo. Πενήντα χώρες έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση,  από όλο τον κόσμο με πάνω από 2000 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες των αθλημάτων.

Ο προπονητής του συλλόγου  F.C.P. δήλωσε πως “κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σαν ομάδα και αποδείξαμε ότι το μέλλον μας ανήκει όχι μόνο μέσα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, βάζοντας το πήχη κάθε χρόνο και πιο ψηλά  με μετάλλια σε μεγάλες  διοργανώσεις.


Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα για τους αθλητές που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες, το επίπεδο ήταν υψηλό, εφόσον όλοι οι αθλητές που αγωνίζονται είχαν διακρίσεις οι περισσότεροι στα επίσημα εθνικά τους πρωταθλήματα.

H αγωνιστική σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας και δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό την χρόνια που πέρασε, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την βοήθεια, τον γυμναστή φυσικής κατάστασης της ομάδας κ.Κασκανη Ιωάννη για την ουσιαστική προσπάθεια που κάνει με την αγωνιστική ομάδα.