Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών και η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος – Κύπρου εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός της απόλυτης επιτυχίας της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Μπάσκετ που έλαβε χώρα στην Πάτρα από 12 έως 17 Ιουλίου 2016.

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους μας ότι κατορθώσαμε να διοργανώσουμε  το πιο πολυπληθές Πρωτάθλημα στην ιστορία του Επιστημονικού - μαζικού  αθλητισμού και να φιλοξενήσουμε στην Πόλη μας πάνω από 500 αθλητές και επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου.

Με τον τρόπο αυτό εκτός από την επιτυχία των αγώνων στο αθλητικό τους κομμάτι, ως φορέας αυτής της πόλης ο Δ.Σ. Πατρών με ίδια μέσα και προσπάθεια των μελών του, κατόρθωσε σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Πόλης μας και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και της τουριστικής προβολής της.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην νικήτρια ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την κατάκτηση του 9ου Πρωταθλήματος.

- Να εκφράσουμε επίσης τα συγχαρητήρια μας στις 24 ομάδες - Δικηγορικούς Συλλόγους που συμμετείχαν για το άψογο ήθος τους και την συμμετοχή τους.

- Να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών για την αμέριστη βοήθεια και συνδρομή του προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια και φροντίδα για την υγεία των αθλητών.

- Να ευχαριστήσουμε την ΕΣΚΑ-Η και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας για την βοήθειά τους, προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν σε επαγγελματικά πρότυπα με την συμμετοχή Διαιτητών και Κριτών - Σημειωτών εγνωσμένου κύρους.

- Τις διοικήσεις της ΚΑΕ Απόλλωνα Πατρών, της ΠΓΕ και της ΕΑΠ για την παραχώρηση των γηπέδων τους και την επιμέλεια αυτών, όπως και τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου της Αλεξιώτισσας.

- Όλους τους εθελοντές δικηγόρους μέλη του ΔΣΠ που με προσωπική εργασία, αφιέρωσαν χρόνο για να βοηθήσουν στις ανάγκες των αγώνων και με το ήθος τους διαφήμισαν τον σύλλογο μας και την Πάτρα.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε και να αποδώσουμε τιμή και ευχαριστίες στις Χορηγούς εταιρίες, οι οποίες χρηματοδότησαν το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος – Κύπρου και μας έδωσαν την δυνατότητα να ανεβάσουμε το επίπεδο της διοργάνωσης, και να προβάλλουμε σε χιλιάδες κόσμου τις τοπικές, και όχι μόνο, επιχειρήσεις.