Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου από την φρικτή δολοφονία 57χρονης μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν μπήκε στο σπίτι ο δεύτερος γιος της άτυχης γυναίκας. Οι φωνές του ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά. Το πτώμα της μητέρας του ήταν πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο άλλος της γιος καθόταν δίπλα με το μαχαίρι που την είχε κατακρεουργήσει!

Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το korinthostv, έδειχνε να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μπροστά από την ανοιχτή τηλεόραση που συνέχιζε να παίζει.

Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο χωριό άνδρες της αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του κι έτσι συνελήφθη.Κρατείται, ώσπου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος έμεινε αβοήθητος και κάπως έτσι έφτασε στο έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

(Οι φωτογραφίες είναι του korinthostv).