Η πλειοψηφία των γυναικών μπορεί να ντρέπεται και να μην ξέρει το σωστό τρόπο για dirty talking χωρίς να ακουστεί αστεία, αλλά το queen έχει κάποια tips για να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας...

1. Αρχίστε από τα βασικά: Αν είστε αρχάριες στο συγκεκριμένο θέμα, μπορείτε να το πάτε όπως ακριβώς και στις ξένες γλώσσες, ξεκινώντας δηλαδή από τα βασικά και απλά. Μπορείτε δηλαδή να δοκιμάσετε κάθε τόσο να του λέτε ποσο σας αρέσει αυτό που σας κάνει, ή τι θα θέλατε να σας κάνει και με ποιον τρόπο. Γενικότερα δείξτε ενθουσιασμό, με τον κατάλληλο πάντα αισθησιασμό και κυρίως χωρίς υπερβολές. Από την μία, και θα αρχίσετε να εξοικειώνεστε με το συγκεκριμένο θέμα και από την άλλη θα τον επιβραβεύετε για τις φιλότιμες προσπάθειές του!

2. Δείξτε έναν άλλο εαυτό: Μπορεί στην καθημερινότητά σας να είστε η πιο σεμνή κοπέλα, ντροπαλή και συνεσταλμένη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτσι και στο sex. Αν λοιπόν η παιδεία σας, με γαλλικά και πιάνο, σας απαγορεύει κατά κάποιο τρόπο να πείτε κάτι πιο βρώμικο ή πρόστυχο, μπορείτε για λίγη ώρα να γίνετε μία άλλη. Μπορείτε για παράδειγμα να υποδυθείτε μία στριπτιζέζ και να πείτε ακριβώς αυτά που θα έλεγε εκείνη, χωρίς να αισθάνεστε ενδοιασμούς ή ντροπή. Μπορείτε ακόμα να υιοθετήσετε και το στιλ μιας φίλης ή γνωστής σας, χωρίς φυσικά αυτός να το γνωρίζει, η οποία είναι πιο άνετη και γενικότερα πιο... περπατημένη από εσάς! Φαντασία θέλει...

3. Ζητήστε συγκεκριμένα πράγματα: Όλοι οι άντρες συμφωνούν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και αισθησιακό, από μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, και στην προκειμένη στο κρεβάτι και το sex. Αν λοιπόν γενικότερα, δεν ξέρετε τι να πείτε ή τελοσπάντων δεν σας έρχεται και κάτι πνευματώδες, μπορείτε απλά να του εκφράσετε, με λίγα πάντα λόγια αλλά συγκεκριμένα, τι ακριβώς θέλετε να σας κάνει και που. Προσοχή... Δεν θα πρέπει να είναι υπό μορφή οδηγιών σαν να του κάνετε κουμάντο για να παρκάρει, αλλά με ωραίο και σέξι τρόπο. Αφήστε ένα-δυο αναστεναγμούς και φυσικά όλα αυτά με φωνή χαμηλόφωνη και μπάσα πολύ πολύ κοντά στο αυτί, για να τον γαργαλάτε κιόλας!

4. Κρατήστε σημειώσεις: Είδατε μία ταινία ή διαβάσατε πρόσφατα ένα βιβλίο του οποίου η πρωταγωνίστρια... τα έλεγε; Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να κρατήσετε κάποιες σημειώσεις! Είπαμε ο κινηματογράφος αντιγράφει τη ζωή και τούμπαλιν! Διαλέξτε εκείνες τις φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο στο χαρακτήρα σας, αλλά και του καλού σας και αρχίστε να τις πετάτε μία μία. Καλό θα ήταν βέβαια, την ταινία να μην την έχετε δει μαζί το προηγούμενο βράδυ και το βιβλίο να μην σας το έχει προτείνει εκείνος, γιατί τότε θα σας πάρει στο δούλεμα και δεν θα έχει και άδικο!