Άγριο σεξ έκανε ένα νεαρό ζευγάρι σε παραλία κοντά στην Πάτρα.

Είναι γνωστό ότι τα ζευγαράκια που δεν έχουν ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τον ερωτά τους, αν τις νύχτες του χειμώνα του δίνουν και καταλαβαίνει, σε κάποιο απόμερο μέρος μέσα στο αμάξι ή άντε στη καλύτερη σε κάποιο ξενοδοχείο, το καλοκαίρι «πιάνουν» παραλία μεριά.  

Το… θαλασσάτο, υπό τον ήχο της θάλασσας και του κύματος, κάτω από τον έναστρο ουρανό, υπό το φως του φεγγαριού έχει άλλη χάρη και όσο και αν δεν βολεύει ορισμένους, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται λόγω ατμόσφαιρας.

Το ζευγάρι λοιπόν βρήκε την παραλία του κάποια χιλιόμετρα ανατολικά της Πάτρας, χωρίς όμως να ξέρει την όλη περιοχή. Δεν ήξερε δηλαδή ότι στο συγκεκριμένο σημείο όπου είπαν να κάνουν τα δικά τους, συχνάζουν τα παιδιά του χωριού, το οποίο ως παραθεριστικό κέντρο που είναι αυτή την περίοδο έχει αρκετό κόσμο.

Όταν ο νεαρός και η καλή του ξεκίνησαν να χαϊδεύονται και να αγκαλιάζονται στη παραλία από το σημείο περνούσαν κάτι πιτσιρικάδες που καταλαβαίνοντας τι γινόταν δεν έβγαλαν τσιμουδιά.

Πήραν το μάτι τους για τα καλά και όταν το ζευγάρι ολοκλήρωσε με το καλό, ξεκίνησαν να το χειροκροτούν, φωνάζοντας μπράβο και όλα τα σχετικά, λες και έβαλαν κανένα γκολ. Καταλαβαίνετε πως ένιωσαν οι δύο ερωτευμένοι. Όπου φύγει – φύγει. Όσο για τους πιτσιρικάδες ακόμα πρέπει να χειροκροτούν…