Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση , όπως παλιά όπου  στις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα και έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας, θα ακουστούν το βράδυ (9.30 μ.μ.) της Κυριακής 24 Ιουλίου , στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας.

«Υπεύθυνες» για ότι συντελεστεί, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας,  η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά, οι οποίες παρουσιάζουν μια μουσική συνεργασία ,με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση, δίνοντας η κάθε μία το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η  ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα οδηγήσουν το κοινό σε  ένα  μαγικό  χορό.  πλημμυρισμένο  από υπέροχες  μουσικές, και μοναδικές ερμηνείες.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες   όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η  Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της. Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν στην παράσταση.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. - Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων"

Πλατεία Γεωργίου – τηλ. 2610 273.613 (Τρίτη – Κυριακή 10.00-13.00 & 18.00-21.00)

Music Station  (ώρες καταστημάτων)    

Ρήγα Φεραίου 34 – τηλ. 610 222.411

Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων)

Μαιζώνος 92 – τηλ. 2610 221.989

Βιβλιοπωλείο Discover (ώρες καταστημάτων)

Πατρέως 30 – τηλ. 2610 624.916

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» , Κορίνθου και Φιλοποίμενος

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10.00€  - ΑΝΕΡΓΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ , ΑΜΕΑ 7.00€